Region

Svet

Moje 3 pred večerašnji nastup na Eurosongu: Očekujemo ulazak u finale!

Mirna, Nevena i Sara će večeras (21.00, RTS 1) pokušati da se izbore za još jedan nastup na Evroviziji, u samom fianalu.

Moje 3 pred večerašnji nastup na Eurosongu: Očekujemo ulazak u finale!



Prve polufinalne večeri nastupiće kao poslednji takmičari sa numerom "Ljubav je svuda", a pred veliko veče kažu da veruju u sebe, svoju pesmu i dobar plasman.

"Očekujemo dobar plasman, ali bez obzira na sve, ovo je jedno divno i nezaboravno iskustvo. Apsolutno smo spremne za nastup. Istina, prisutna je i pozitivna trema, ali taj adrenalin se ne može opisati rečima. Verujemo da će i publika i žiri prepoznati energiju koju nosimo", izjavile su "Moje tri" za Blic.

One su u nedelju uveče prošetale crvenim tepihom ispred zgrade opere u Malmeu, a zatim u društvu pratećih vokala pozirale fotografima držeći srpsku zastavu. Tokom večerašnjeg nastupa bodriće ih Marija Šerifović kao vokalni trener i Saša Milošević Mare, kompozitor numere "Ljubav je svuda".

"Dobili smo mnoštvo pohvala od drugih delegacija, akreditovanih novinara i evrovizijskih stručnjaka. Verujemo da ćemo ući u finale, ali i postići dobar rezultat u samoj završnici takmičenja. Imamo jaku konkurenciju, ali s druge strane, dobro je što u istom polufinalu nastupaju i zemlje iz regiona", rekao je Mare.
 
Srpske predstavnice trenutno zauzimaju 16. mesto na tabeli kladionica sa pesmom "Ljubav je svuda". Najveća konkurencija u polufinalu biće im danska predstavnica Emeli de Forest sa pesmom "Only Teardrops", koja važi za favorita ovogodišnjeg Evrosonga.

Autor: B.B.
Izvor: Blic
Foto: Scandal/Ivan Vučićević

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>