Svet

Region

Beba Kejt i Vilijama rodiće se na Cezarov rođendan

Britanski "Dejli Mejl" podseća da je 13. jula rođen holivudski glumac Harison Ford, meksička umetnica Frida Kalo, ali i veliki Julije Cezar, a taj dan bi mogao postati i datum rođenja kraljevske bebe koju očekuju Vilijam i Kejt.

Beba Kejt i Vilijama rodiće se na Cezarov rođendan



"Dejli Mejl" je objavio da je 13. jul određen kao datum kraja trudnoće vojvotkinje od Kembridža, pa bi beba bila rođena u astrološkom znaku raka. Za rođenje u znaku lava trudnoća bi trebalo da bude produžena za devet dana.

Kraljevska palata i dalje samo saopštava da će se beba roditi u julu mesecu, a da su sve ostalo novinarske priče, prenosi italijanska agencija Ansa.

Međutim, britanski tabloid piše da su se porodica i najbliži prijatelji Vilijam i Kejt okupili pre nekoliko dana na roštilju koji je organizovao jedan prijatelj kraljevske porodice i da se tom prilikom isključivo razgovaralo o 13. julu.

Kejt će se najverovatnije poroditi u bolnici "Sent Meri" u Pedingtonu, u centru Londona, gde je rođen i Vilijam. Ukoliko se porodi 13. jula taj datum će se poklopiti sa proslavom 60. godišnjice krunisanja kraljice Elizabete II koja će trajati od 11. do 14. jula.

"Dejli Mejl" prvi put pominje i mogućnost da kraljica odluči da abdicira.
Prema rezultatima istraživanja javnog mnjenja sve veći broj Britanaca je ubeđen da kraljica Elizabeta treba da abdicira ukoliko ne bude u mogućnosti da u potpunosti obavlja svoje funkcije.

Promenila su se i "osećanja" prema Čarlsu. On sam ne smatra da je došao trenutak da nosi krunu, mada se ta mogućnost ne isključuje.

Britanski tabloid podseća da kraljica Elizabeta II prvi put za 40 godina neće učestvovati u novembru na samitu Komonvelta, a da će umesto nje ići princ Čarls.

Da bi on bio dobar kralj, smatra 50 odsto Britanaca što je 13 odsto više nego prošle godine.

Autor: I.M.
Izvor: Tanjug
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>