Region

Svet

Stanijina i Filipova mama ne dele mišljenje o njihovoj vezi!

Stanija Dobrojević posvađala se i pomirila sa Filipom Panajotovićem, a za to vreme momak koji tvrdi da se sa njom zabavlja joj preti.

Stanijina i Filipova mama ne dele mišljenje o njihovoj vezi!



Njena majka Slavica kaže da su priče o Stanijinom bivšem dečku, koji je čeka da izađe sa "Farme", izmišljotina. "Nije istina da je moja ćerka u vezi sa nekim tamo dečkom koji je istetovirao njeno ime. Stvarno mi nije jasno ko izmišlja to", rekla je Slavica Dobrojević, starletina majka.

"Vidim da je Staniji stalo do Filipa, ali, verujte, ne znam šta im bi da se posvađaju onako. Možda su to stvarno teški uslovi, njih dvoje su svaki dan zajedno. Sve to ima svoje", rekla je Slavica, osvrćući se na svađu koja se desila u noći između petka i subote.
 
Kada je pevač Darko Lazić, koji je ušao na "Farmu", rekao Filipu da se starleta raspitivala za bivšeg dečka nastao je haos. Posle mnogo ružnih reči i nazivanja najpogrdnijim imenima, Stanija je manekena izbacila iz kreveta.
 
"Seli se iz mog kreveta! Ne zabavljam se sa pederima i papučićima", ponižavala je Stanija Filipa u žaru svađe, ali, ni Filip nije oćutao.

"Ni ja sa kur*ama", odbrusio joj je Filip.
 
Filipova majka Lidija smatra da maneken nije momak za Staniju, jer je on previše emotivan.
 
"Filip ume da bude posesivan, ali mislim da ga na "Farmi" nervira to što se drugi mešaju u Stanijinu i njegovu vezu. Izgleda da on misli da su njih dvoje poseban svet. Međutim, ona šalje provokativne izjave. Možda je to prejaka reč, ali njene izjave bockaju u najdublju intimu. Njoj treba neki napucani momak, koji će da se bije za nju. Filip je previše fin i lepo vaspitan", kaže Lidija.

Autor: M.P.
Izvor: Blic
Foto: Ilustracija/Blic,Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>