Region

Svet

Tragedija u klubu na Adi Ciganliji: Devojka ubijena u pucnjavi

Tamara Radulović (29) koja je ranjena oko ponoći u pucnjavi koja se dogodila u klubu “Just Vanilla” na Adi Ciganliji, preminula je u Urgentnom centru.

Tragedija u klubu na Adi Ciganliji: Devojka ubijena u pucnjavi



Pucnjava se dogodila u kafiću gde je organizovana privatna zabava povodom rođenja deteta. U jednom trenutku u kafić su ušla dva mladića koja su se posvađala sa drugom dvojicom – gostima na proslavi.

Četiri mladića su se potukla, a nakon toga je jedan od onih koji su "upali" na proslavu ispalio tri metka iz pištolja. Tom prilikom u stomak je pogođena devojka koja je sedela u jednom od separea i nije imala nikakve veze sa svađom i tučom muškaraca.

Učesnici obračuna su se razbežali, a devojka je u teškom stanju, privatnim kolima, prevezena u Urgentni centar. Policija je obavila uviđaj u prisustvu sudije i tužioca i radi na identifikaciji osobe koja je pucala iz pištolja i teško ranila devojku. Inspektori kriminalističke policije saslušali su konobare i pripadnike obezbeđenja u kafiću kako bi došli do informacije šta se tačno dogodilo i ko je pucao.

Čovek koji je slavio rođenje deteta ne želi da sarađuje sa policijom, iako je Tamara bila njegova bliska rođaka.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

klubada

Povezane vesti:


>