Region

Svet

Cvija: Stanija lako manipuliše Filipom!

Stefan Cvijović Cvija iznerviran je što ga je Stanija Dobrojević tokom svađe s Filipom Panajotovićem nazvala homoseksualcem. U isti koš stavila je i Ćemu.

Cvija: Stanija lako manipuliše Filipom!



Posle odlaska sa "Farme", gde je bio gost na žurki zajedno s Verom Matović i Darkom Lazićem, on je saznao da ga je starleta nazvala homoseksualcem.

"Šokiran sam. Stanija me vređa bez osnova i dokaza. Ona priča takve vulgarnosti na osnovu sopstvenih iskrivljenih insinuacija", kaže Cvija, jedan od Filipovih najboljih drugova. On dodaje da nema ništa protiv Stanijine i Filipove veze, ali da ne bi voleo da njegov drug bude iskorišćen.

"Bez obzira na moje mišljenje o njihovoj vezi, nekoliko puta sam ih, čak i javno, podržao. Ne bih voleo da je za nju njihova veza samo igra. Fića mi je jedan od najboljih drugara i ne bih voleo da se Stanija igra s njim, a sumnjam da je ona potpuno iskrena. Pravi žrtvu od sebe, a Fića se zaljubio. Ona lako manipuliše njime", završava Cvija.

Ćemo se nije previše uzbudilo jer ga je Stanija svrstala među homoseksualce:

"Zabrinuo bih se i zapitao da neko kao što je Šaban Šaulić, Ceca ili neka treća ličnost koja je relevantna rekla nešto ružno za mene. Ovako, rekla starleta, baš me boli uvo. Kakvo zanimanje, takva i beseda."

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Ilustracija/Dragan Kadić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>