Region

Svet

Bilder zbog VULKAN SILVER STRONG LINE preparata za potenciju spopadao Vendi!

Vesna Vukelić Vendi definitivno je osoba koja zrači seksipilom, a tokom snimanja reklame za VULKAN SILVER STRONG LINE biljni proizvod koji jača potenciju imala je priliku da podigne samopouzdanje.

Bilder zbog VULKAN SILVER STRONG LINE preparata za potenciju spopadao Vendi!Beogradska starleta, pevačica i bivša učesnica Velikog brata reklamu je snimala zajedno sa bodi-bilderom sa Olimpa.Nakon što je bilder popio VULKAN SILVER STRONG LINE preparat za jačanje potencije nije mogao da odoli, pa se napadno udvarao starleti. Momak sa Olimpa je jako lepo građen, a uz to i visoko obrazovan pa je Vendi imponovalo njegovo udvaranje i prijalo joj je da bude u njegovom prisustvu.Ipak, bilder je popio VULKAN SILVER STRONG LINE pa je najviše uživao tokom snimanja scena sa Vendi u kojima su njih dvoje vrlo prisni. Samim tim, on je koristio svaku priliku da dodirne starletu, a čak i sa naočarima za sunce on nije uspeo da sakrije vatrene poglede koje joj je upućivao.

VULKAN SILVER STRONG LINE služi za jačanje seksualnih želja kod oba partnera, pa se Miško teško kontrolisao pored starlete na visokim potpeticama i često ga je oblivao znoj dok mu je Vendi bila u blizini.Bilo kako bilo, Vendi je još jednom pokazala da je sinonim za damu koja svojim seksipilom razvija mušku erotsku maštu.

Autor: M.P.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>