Region

Svet

Zvezde Granda: Marko Stolić i Haris Skarep idu dalje! (Video)

Nakon što je prošle nedelje održan baraž za učesnice, večeras su priliku da se vrate u takmičenje dobila dva muška takmičara.

Zvezde Granda: Marko Stolić i Haris Skarep idu dalje! (Video)



Za povratak su se večeras borili: Marko Kostić, Dejan Čavić, Denis Ibrahimović, Nikola Bokun, Haris Skarep, Nemanja Maksimović i Marko Stolić. Sedam kandidata prvo je otpevalo po jednu pesmu, a od tog trenutka publika je mogla da počne sa glasanjem, a onda je usledio još jedan blok pesama.

Kao i prošle nedelje, večeras nije bilo žirija koji je odlučivao, već je odluka o povratku bila samo na publici, a najviše glasova publike dobili su Marko Stolić koji je pevao "Ostaviću sve" i Haris Skarep koji je pevao "Tajno moja". Njih dvojica pridružili su se ostalim takmičarima, a podsećanja radi, u ženskom baražu vratile su se Aleksandra Džidža Stojković i Aleksandra Prijović.

Pored takmičara koji su večeras pevali, gošća u emisiji bila je Mira Škorić. Ona je otpevala pesmu koja će se naći na njenom novom albumu "Da mi je koja manje".

Kako su večeras Marko Stolić i Haris Skarep izveli pesme koje su im donele povratak u takmičenje pogledajte na sledećim snimcima:





Autor: M.P.
Foto: Ilustracija/ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>