Region

Svet

Lepa Brena na turneji u Americi odvojila vreme i za šoping!

Lepa Brena trenutno se nalazi u Americi, gde je na jednomesecnoj turneji i tom prilikom je pevala u Las Vegasu, Los Anđelesu, Bojziju. Ukupno 13 gradova za 30 dana, tako da je pevačica stigla i da uživa u šopingu i obilascima svih turističkih atrakcija!

Lepa Brena na turneji u Americi odvojila vreme i za šoping!



"Nekada je u Vegasu postojala samo je dna ulica, a danas imaju tako veliku ponudu, da je šteta ne videti svaki vid zabave koji grad greha, kako Vegas inače zovu, nudi (smeh). Žao mi je što nisam uspela da nađem karte za šou Dream ili O šou, ali eto tako se desilo."

"U LA sam obišla sve moguće najskuplje radnje i bukvalno spržila karticu, jer je sve najbolje i najskplje upravo su tamo. Oduševila me kamera na aerdromu u San Hozeu, u pitanju je jedan potpuno futuristicki oblik koji nigde do sada nisam videla, a putovala sam zaista mnogo. Sve atrakcije Las Vegasa - hoteli Venecija, Belađo, kabaretski program su zaista nešto što treba obići i videti. U jednom od tih kabarea slikala sam se sa Tinom Tarner tačnije sa momkom koji imitira poznatu pevačicu i koji je odeven identično kao ona.", rekla Brena.

Kada su automobili u pitanju, Brena je isprobala Bugati, ali je izašla prilčno razočarana.

"Mnogo je sladak auto, ali je toliko nizak da ne mogu da ustanem iz njega i teška srca sam odustala od kupovine!", rekla je legenda domaće estrade.


Autor: I.M.
Izvor/Foto: Pulsonline

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>