Region

Svet

Rada Manojlović proglašena za pevačicu godine na Oskaru popularnosti! (Foto)

Na osmom po redu Oskaru popularnosti, u organizaciji "In produkcije", u Beču, ređale su se zvezde koje su dobile i brojna priznanja.

Rada Manojlović proglašena za pevačicu godine na Oskaru popularnosti! (Foto)Tanja Savić, Indira Radić, Rada Manojlović, Milica Pavlović, Boban Rajović, Dinča, MC Stojan, Indy, Danijel Đurić i Dejan Matić bili su među mnogima koji su prisustvovali Oskaru popularnosti.

"Oni su 8. maja nesto posle podneva krenuli sa areodroma Nikola Tesla put Beča" kaže Danijel Đurić, ispred "In produkcije", organizatora manifestacije.

"Luksuzna vozila čekala su ih na aerodromu u Austriji i odvezli do hotela u kome su odseli, odmarali i pripremali se za spektakulrano veče. Provod je bio nesvakidašnji, zvezde su dale sve od sebe da zabave naše ljude koji su prisustvovali manifestaciji", rekao je Đurić.

Indira Radić je ponela dve nagrade, za pevačicu decenije i duet decenije, pesmu "Lopov",  koju, na žalost posetilaca nije otpevala sa Alenom, jer pevač nije mogao da prisustvuje dodeli nagrada.

Tanja Savić dobila je nagradu za povratak godine, Milica Pavlović je otkriće godine, Rada Manojlović je pevačica godine, dok se sa dve nagrade vratio i Boban Rajović i to za najtraženijeg pevača u dijaspori i za singl "Ne vjerujem".Autor: M.P.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>