Ostalo

Sme�no

Kako slavne lepotice ukrašavaju svoje intimne zone?

Brazilska depilacija ili samo delimična depilacija, izbeljivanje dlačica ili pirsing samo su neki od brojnih načina ukrašavanja intimne zone.

Kako slavne lepotice ukrašavaju svoje intimne zone?



Brazilska depilacija vrlo je popularna među ženama, mnoge žene je smatraju najpraktičnijom i najurednijom, međutim, mediji u poslednje vreme upozoravaju da ona i nije baš toliko bezbedna, a najnovije istraživanje pokazalo je da muškarci ipak najviše vole prirodne frizurice. Uprkos svemu, upravo ovakvu intimnu "frizuru", voli Dženifer Aniston.

Naime, ova holivudska zvezda je zapravo opsednuta brazilskom depilacijom, kako piše forum Gossip Rocks. "Jednom je čak nazvala i htela da zakaže termin za depilaciju, iako "tamo dole", nije bilo ničega za depilaciju. Međutim, ona je insistirala i naterala me da joj depiliram golu kožu", otkrila je Dawn Daluise, vlasnica salona za lepotu "Dawn Daluise Skin Refinery" u Los Anđelesu.

Glumica Kejt Vinslet preferira depilaciju prilikom koje se na sredini intimnog područja ostavlja crtica. Međutim, upravo je ta Kejtina intimna frizurica predstavljala problem prilikom snimanja filma "The Reader", za koji je glumica trebalo da ostaviti potpuno nedepiliranu intimnu zonu. "Moram 'tamo dole' uzgajati dlačice, ali pošto se već godinama depiliram te dlačice više nikad nisu guste kao pre. Za potrebe snimanja filma napravili su čak i 'periku' za moju intimnu zonu, jer su se bojali da mi dlačice neće dovoljno narasti", rekla je svojevremeno Kejt za magazin "Allure".

Lusi Lavles, najpoznatija po ulozi Xene, princeze ratnice, u filmu "Spartacus: Blood in the Sand", snimala je golišave scene, a iako joj je ekipa iz filmske industrije takođe napravila periku za intimnu zonu, Lusi je priznala kako joj ta perika nikada nije bila potrebna. "Pomalo mi je neprijatno, ali sve što se vidi u filmu je prirodno", rekla je Lusi za magazin "New York".

Američka glumica i voditeljka šoua "The View", Šeri Šeferd svoju intimnu zonu nije uređivala punih trideset godina. Ipak, za vreme posete Brazilu, pre nekoliko godina, odlučila se za drastičan potez isprobavši čuvenu brazilsku depilaciju. "Udata sam 12 godina, a kada si u braku ne moraš depilirati bikini-zonu", izjavila je glumica jednom prilikom. Ipak, svoju prvu brazilsku depilaciju Šeri je izvela pred televizijskim kamerama, da bi kasnije rekla kako je procedura "bolnija od rađanja deteta".

I glumici Sijeni Miler je brazilska depilacija zadala glavobolje za vreme snimanja filma "Hippie Hippie Shake", jer je radnja filma smeštena u šezdesete godine prošlog veka. "Sijenina intimna zona naknadno je digitalno obrađena", svojevremeno je pisao magazin "FemaleFirst".

Holivudska zvezda Gvinet Paltrou, koju je časopis "People" proglasio najlepšom ženom sveta je nedavno privukla pažnju kada se na crvenom tepihu pojavila u izazovnoj providnoj haljini. Za tu priliku glumica je morala urediti frizuru "tamo dole", kako se kroz haljinu ništa ne bi videlo. Gvinet ispod haljine nije mogla da nosi gaćice pa je u poslednjem momentu posegla za ulepšavanjem intimne zone. Glumica je nedavno priznala u televizijskom šou Elen Dedženeres, da inače "tamo dole" neguje frizuru iz sedamdesetih, ali je zbog dizajnirane haljine morala ipak malo da skrati svoju intimnu frizuru.

Autor: B.B.
Izvor: Tportal.hr
Foto: Ilustracija

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>