Region

Svet

Veliki Brat 2013: Šta rade ukućani po završetku rijalitija? (Foto)

Verovali ili ne, pobednik Velikog brata je pohitao u banku, vicešampion se oporavlja od razočaranja, makedonsko devojče se vratilo u zavičaj, a Ava žuri da nadoknadi propušteno na fakultetu.

Veliki Brat 2013: Šta rade ukućani po završetku rijalitija? (Foto)



Žarko u banci, Željko na žurci


"Idem da otvorim račun, završavam papirologiju, joj... Javljam se na telefon, stalno zvoni, više ni ne znam ko me zove", pohvalio nam se Žarko, kojeg smo pozvali baš u trenutku kada je krenuo da pribavi sva potrebna dokumenta za leganje para i od nagrade i od honorara. Pobednik nam je rekao i da se njegov brat blizanac ne smiruje. “Ma, Željka smo videli... Ček da se setim... Juče po podne bio je do porodice, uzeo stvari i otišao da luduje sa drugarima iz Zemuna. Ja ne mogu još da izlazim tako često pošto moram da se slikam i dajem intervjue", kaže Žarko.



Top se oporavlja


Drugoplasirani ukućanin i svakako ukućanin koji je najnervoznije napustio kuću na Košutnjaku Dragutin Topić polako se oporavlja od šoka. "Sa porodicom sam i jako sam srećan. Ne volim medijski da se eksponiram ni da se hvalim, ali ljudi mi prilaze na ulici, grle me, čestitaju mi. Niko mi nije rekao da je glasao za pobednika, ali eto... Žarkova pobeda mi je smešna i na Velikog Brata stavljam tačku", ističe pomirljivo Top.
 
Za Anetu Veliki Brat nema kraja

Aneta je nastavila da obitava u kući "Velikog brata". Prvo je prespavala kod Nevene, pa bila kod Vendi, a onda popila kaficu sa Bobanom. "Bila sam kod Nevene jer smo mi prave drugarice. I Vendi me je ugostila kod nje kući, a i sa Bobanom sam pila kafu", rekla je pevačica. Ipak, svakog gosta tri dana dosta, pa je i Aneta posle švrćkanja po Beogradu otišla u Makedoniju.



Sindi i Uroš snimaju spot

Kakav spoj! Ivana Stamenković Sindi i Uroš Ćertić, osim što haraju po beogradskim i srpskim klubovima i proveravaju ko ima, a ko nema celulit, najavljuju i zajedničku saradnju. "U planu je snimanje spota u kojem će Uroš imati ulogu", rekla nam je Sindi, a Uroš je to oduševljeno potvrdio.

Ava hita na fakultet

Avu Karabatić smo uspeli da uhvatimo na aerodromu. "Ej, evo letim za Zagreb. Moram da nadoknadim sve što sam propustila za ovih šest nedelja. Iskreno da ti kažem, htela sam pobedu. Ali šta je, tu je. Oduševim se kad me deca presretnu na ulici i zagrle, znate, deca osećaju ko je dobar čovek. U Beograd se vraćam sledeće nedelje da razgledam stanove", rekla je starleta.



Autor: M.P.
izvor: 24sata
Foto: 24sata/Z.Ilić i M.Mitrović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>