Region

Svet

Sara Jovanović najlepša na Eurosongu!

Predstavnice Srbije na ovogodišnjem Eurosongu u Švedskoj, grupa "Moje tri", od prvog dana dolaska u Malme ne prestaju da privlače pažnju tamošnje javnosti.

Sara Jovanović najlepša na Eurosongu!



Ipak, jedna članica našeg ženskog trija je privukla posebnu pažnju, a reč je o Sari Jovanović koju su švedski mediji proglasili "Lolitom 21. veka"!

Na svakom koraku Mirna, Nevena i Sara u Malmeu doživljavaju prijatne trenutke i simpatije od strane građana Malmea koji žele da se sa našim devojkama slikaju na ulici ili uzmu autogram.

Gradski radio je u svom redovnom izveštaju o Eurosongu naglasio da Srbija ove godine ima svakako najlepše učesnice a da se ipak po lepoti izdvaja najmlađa- Sara!

"Ta devojka je prosto prelepa, ima tinejdžerski lik, a zrelost i vokalne sposobnosti daleko iznad svojih realnih godina. Sara je Lolita novog milenijuma i ima sve preduslove da postane zvezda svetskog formata", smatraju novinari sa švedskog radija.

"Moje tri" su tako Evropu već osvojile lepotom i šarmom a nadamo se i verujemo da će 18. maja to učiniti i svojom pesmom „Ljubav je svuda“.

Autor: I.M.
Izvor: Puls
Foto: FoNet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>