Region

Svet

Otac Ave Karabatić: Veliki Brat je socijalna ustanova, svi su nosili Avine stvari!

Poznato je da je Ava Karabatić težila da tokom boravka u kući svim silama skrene pažnju na sebe, a u tome nije odustala ni po izlaku iz rijalitija "Veliki Brat".

Otac Ave Karabatić: Veliki Brat je socijalna ustanova, svi su nosili Avine stvari!Ona je u svom maniru pokušavala da šokantnim izjavama, upadanjem u reč drugim ukućanima, histerisanjem i razuzdanim ponašanjem na žurci, ostane u centru dešavanja.

Ništa manje miran nije ostao ni Avin otac Ivica Karabatić, koji je izjavio da je njegova ćerka u rijalitiju doživela jedno pravo zlostavljanje, i da je u kući izgubila čak i ljudska prava.

"Kuća Velikog Brata izgledala mi je kao kuća socijalne ustanove, svi su išli na neku socijalu. Ova ima rak dojke, ovaj je na dopingu, ova nema robe, kakav je to VIP, Vendi, Maja Nikolić, Maja Volk, pa one nisu doslovno imale gaćice, sve su nosili Avino. Najviše me je pogodilo što su nominovali Avu noseći njene stvari", rekao je Ivica i dodao da je izuzetno vezan za starletin korset koje su od Karabatićke pozajmljivale druge ukućanke.

Autor: M.P.
Izvor: Telegraf
Foto: Telegraf/Marko Todorović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>