Region

Svet

Ava Karabatić dobija stan na Dedinju!

Rečenicu da "ko gubi ima pravo i da se ljuti" najbolje potvrđuje Avino ponašanje nakog što je ispala iz Kuće u samoj završnici rijalitija. Po izlasku, prvo se bacila tati u zagrljaj, a dok je odgovarala na Marijanina pitanja, sve vreme je gledala u tatu, kao da je čekala da je on posavetuje šta da kaže.

Ava Karabatić dobija stan na Dedinju! Za Blic TV Ava je odgovorila na neke pitanja:

Ava Šta se desilo sa produkcijom, videli smo da si malopre odlepila?

"Nije se ništa dogodilo...ali ja sam jednostavno osoba koju ne mogu kupiti. Ja sam jako, jako senzibilna, temperamentna. Tako da se ništa nije dogodilo, ja sam samo htela nešto pitati i htela sam da dođem do odgovora. Sutra sam planirala da odem kod kozmetičara, kod pedikira, na ekstenziju kose i tamo-vamo jer mi treba vremena, jer ne znam kad idem za Hrvatsku, ne znam kada su mi ispiti. Moram biti iskrena...očekivala sam više i razočarana sam što sam čula šta su neki pljuvali po meni kada sam izašla, a ja o njima pričala u superlativu."

Da li si razočarana što je Žarko pobedio?

"Ne, Žarka volim kao brata i uvek je dobrodošao, a facu sam takvu složila zbog Željkovih izjava, jer da nije to pričao ja bih sigurno bila među poslednjih dvoje."

Da li je istina da si od produkcije dobila novac za seks u Kući?

"Ne, ja sam to već rekla kada su me pitali. Ja sam stvarno bila u celibatu godinu ipo dana i meni je seks svetinja, a ja sam sebe smatrala profesionalcem rijalitija, a ispala sam amater što sam dozvolila da me ponesu iskreni osećaji."

Život u Beogradu?

"Da, na Dedinju."

20. maja kupuješ stan?

"20. maja mi je rođendan, lokaciju ćete odrediti vi, bićete pozvani. Ova tetovaža zmaja što nosim na leđima je simbol za Beograd, ja sam sa 18 godina skupila pare i prvi put došla u Beograd i tada se istetovirala. Tako da ja Beograd ne volim od juče ili od pre godinu dana, već ga volim već 6 godina."

Na pitanja za Blic TV odgovorio je i Avina tata, Ivica, šta misli o porazu svoje ćerke.

"Pa razočaran sam. Nije mi jasan Topov ostanak...Bolje biti bilo kakav karakter, nego nikakav, a Top mi je najveće razočarenje. Ja sam već rekao da mi je ova Kuća delovala kao kuća socijalne ustanove. Svi su se vadili na rak dojke, ovaj je doping, ovaj nema robe...a svi su nosili Avine stvari iz kofera. Što se tiče Avinog preseljenja, već su me pitali da li joj ja finansijski pomažem, već sam rekao da prodajemo nešto u Splitu, da se kupi u Beogradu, jer ja tvrdim i dalje da je ovo jako plodno tlo za poslovnu karijeru Ave", izjavio je otac popularne starlete.

Autor: I.M.
Izvor/Foto: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>