Region

Svet

Soraja Vučelić: Ne znam ko su Maja Nikolić i Vendi!

Soraja Vučelić, mirna, povučena, staložena, ne psuje, nije ulazila u sukobe... Tako se ova mlada starleta pokazala na početku rijalitija Veliki Brat. Kako je vreme odmicalo, više nije bila tako fina.

Soraja Vučelić: Ne znam ko su Maja Nikolić i Vendi!Od nje smo imali priliku da vidimo kako se neko ponaša kada izgubi strpljenje za neke ljude. Konkretno mislimo na Maju Nikolić i sukobe između njih dve, ali možemo reći da je Soraja bila primećena prvi put kada je imala sukob sa Milićem Vukašinovićem i njena čuvena rečenica: "Samo se još jednom proderi, ima da te zalepim da će ti glava čak tamo odleteti!".

Svoj trijumf je doživela kada je Maji Nikolić uzvratila nominaciju tortom u glavu duplom jačinom nego što je pevačica nju udarila.

Po izlasku iz kuće Velikog Brata na pitanja novinara je odgovarala selektivno, jer se većina pitanja odnosila na Nikolićevu.

Novinare su na prvom mestu zanimale njene higijenske navike, jer je Maja jednom prilikom iskritikovala njeno vršenje nužde.

"Ja nikada ne vršim nuždu. Pošto vam je Maja Nikolić tako detaljno opisala kako ja to radim, verovatno mi je bila u zadnjici, ali nisam je primetila. Jel' ima neko drugo pitanje, osim šta je izjavila ta žena. Ne znam ko su te osobe Maja Nikolić i Vendi", odgovorila je Soraja.

Autor: B.B.
Izvor: Puls, Na Dlanu
Foto: Printscreen TV B92

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>