Region

Svet

Ljuba Pantović i dalje neobaveštena o slučaju njene ćerke, socijalni radnici reagovali!

Centar za socijalni rad iz Grocke tek juče je razgovarao sa stricem devojčice - Ljubine ćerke, koji im je pre mesec dana prijavio da je ona u vezi s maminim dečkom Aleksandrom Čabarkapom

Ljuba Pantović i dalje neobaveštena o slučaju njene ćerke, socijalni radnici reagovali!Mesec dana je prošlo otkako je Srba Subotić, bivši dever Ljube Pantović, Centru za socijalni rad u Grockoj prijavio da je njena maloletna ćerka u vezi s dvostruko starijim Aleksandrom Čabarkapom, inače dečkom svoje majke i čovekom koji sa zakonitom suprugom čeka četvrto dete.Onda je Kurir objavio serijal tekstova.

Centar se ipak nije oglašavao, čak ni na naše pozive, koje smo im redovno upućivali. Sačekali smo da prođu praznici, pa da pokušamo ponovo. Odgovoriše nam juče na poziv. Međutim, nisu imali pojma ni šta ih pitamo ni šta da nam odgovore. Prebacivali su nas s broja na broj, sve u stilu "samo što dalje od mene". Na kraju dobismo nekoga ko zna, ali, veli, ne sme da priča.

"Nemam ovlašćenje da iznosim detalje u javnost, morate da pozovete našu centralu", rekla je rukovodilac Centra za socijalni rad u Grockoj.
Potom smo se čuli s PR Gradskog centra Marinom Damnjanović. Tek ona nije znala ništa da nam kaže iako ima ovlašćenja da govori za medije.

"Ja mogu da vas uputim na savetovalište za brak i porodicu ili da pokušam da saznam nešto", rekla je, ali nije uspela ništa da sazna. Po isteku radnog vremena, mobilni više nije koristila.

Ljuba Pantović zanemarila maloletnu ćerku?! Policija čeka njen izlazak sa Farme!
Kad smo pomislili da je situacija beznadežna što se tiče Centra za socijalni rad, izgleda da je nadležnima u Grockoj proradila savest. Javio nam se Srba da nas obavesti da su socijalni radnici juče po podne napokon izašli na teren i razgovarali s njim u Kaluđerici.

"Prijavio sam slučaj 1. ili 2. aprila, dva puta sam išao da vidim zašto ništa ne preduzimaju. Tek posle Kurirovog poziva obavili su prvi razgovor sa mnom na terenu i doneli poziv mojoj bratanici, koji sam joj lično uručio. Molio sam ih ponovo da pošalju dopis na Pink kako bi obavestili Ljubu", kaže stric maloletnice.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Nemanja Pančić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>