Region

Svet

Ava Karabatić: Vodila sam ljubav u domu za stara lica!

Hrvatska starleta Ava Karabatić je veoma svestrana, bar što se tiče mesta na kojima je vodila ljubav.

Ava Karabatić: Vodila sam ljubav u domu za stara lica!Iako ponekad ne može da se usaglasi sa sobom da li je konzervativnog ili liberalnog vaspitanja, Ava je sigurno neko ko svojim ponašanjem privlači medijsku pažnju, pa je otkrila i da je seks imala u domu za stara lica.

"Pokušavam se setiti koje je najneobičnije mesto na kom sam vodila ljubav. Ako ti kažem ispovedaonica, nećeš mi verovati. Šalim se. Pa ne znam, neko najneobičnije, starački dom, sa svojim dečkom, naravno", setila se Ava, a otkrila je i kada je izgubila nevinost.

"Pa ja sam imala sve duge veze, nevinost sam izgubila sa 16 godina, i to sa mojim bivšim dečkom, ne želim mu spominjati ime. On je muzičar i sada glumi, tako da je umetnik, a ja takve volim. Moje srce ne može osvojiti seljak, samo umetnik. Naša veza je dugo trajala. Pa ja sam se osećala spremnom, snašla sam se u svakoj situaciji. Osećala sam se kao da sam rođena za seks. Ja ne krijem", iskrena je starleta koja dodaje da ipak najviše voli da konzumira seks u krevetu.

Podsećamo, Ava je bila superfinalista pete sezone rijaliti serijala Veliki Brat, odakle je izašla kao trećeplasirana. Otkrila je da će krajem maja prodati jedan od stanova u Splitu i kupiti stan u Beogradu.

Autor: B.B.
Izvor: Alo, Novosti
Foto: Novosti/I. Marinković

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>