Region

Svet

Ljuba Pantović zanemarila maloletnu ćerku?! Policija čeka njen izlazak sa Farme!

Kik-bokserka Ljuba Pantović mogla bi krivično da odgovara zbog nebrige o svojoj maloletnoj ćerki koja je zatrudnela sa Ljubinim dečkom Aleksandrom Ćabarkapom tokom njenog boravka na Farmi.

Ljuba Pantović zanemarila maloletnu ćerku?! Policija čeka njen izlazak sa Farme!



Advokati tvrde da bi krivičnu odgovornost zbog kršenja prava deteta mogli da snose Čabarkapa, ako se utvrdi da je iskoristio maloletnicu, ali i Ljuba kao majka i njen staratelj.

Ćerka Ljube Pantović potvrdila vezu sa majčinim dečkom, odlaze zajedno u Austriju!
"Budući da je otac maloletnice u zatvoru, Ljuba kao njena majka može biti krivično gonjena zbog nebrige o sopstvenom detetu. Ona je ćerku prepustila ulici zbog učešća u rijalitiju", kaže advokatica Božidarka Stojaković. Ona dodaje da bi Ljuba, iako učesnik rijalitija, trebalo što pre da sazna šta se dešava njenoj maloletnoj ćerki.

Darko Popović sa Pinka zadužen za odnose sa javnošću je istakao da produkcija učesnike obaveštava o eventualnom smrtnom slučaju ili teškoj bolesti, kao u primeru Ere Ojdanića koji je bio izašao sa imanja zbog bolesti tašte.
 
"Ako Ljubu obavestimo ona može da nas tuži jer je izgubila eventualnu finansijsku dobit pobedom. Po ugovoru ona ne sme da dobija spoljne informacije. Ljubina majka nam je u poslednjem razgovoru rekla da nije tačno to što se piše o njenoj unuki", kaže Popović, govoreći u ime čelnika Pinka.

Rođeni stric Ljubine ćerke veruje da je njegova sinovica "zavedena".

"Centar za socijalni rad je juče počeo da se bavi slučajem. A bratu ću preko advokata poručiti da kao otac podnese tužbu protiv Čabarkape", rekao je juče Srboljub Subotić.

Autor: M.P.
Izvor: Blic
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>