Leonardo Di Kaprio: Slava je prazna i nema poentu!

Iako je Leonardo Di Kaprio jedan od najpoznatijih holivudskih glumaca, on smatra da je "slava prazna i da nema poentu", objasnio je da voli da koristi svoj status i bogatstvo kako bi pomogao drugim ljudima.

Leonardo Di Kaprio: Slava je prazna i nema poentu!Ovaj 38-godišnji glumac, kako prenosi "Indijan ekspres", preferira da investira svoje vreme i bogatstvo, koje iznosi oko 200 miliona dolara, u humanitarni rad.

"Novac koji zaradim dozvoljava mi da se upustim u projekte za koje sam zainteresovan i pomognem onima kojima je pomoć potrebna. Ovo poslednje je najbolja stvar koju možeš da uradiš kada si bogat. Vremenom naučite da je slava prazna i da nema poentu", rekao je glumac.

Di Kaprio želi da živi normalan život dalje od šou biznisa i misli da mu to pomaže da bude normalan.

"Za mene je važno da budem u kontaktu sa stvarnim svetom. To mi pomaže kao glumcu, tako da živim skoro kao što sam nekada živeo", objasnio je glumac filmova "Plaža", "Titanik", "Krvavi dijamant", "Veliki Getsbi".

On je rekao da nema svoje jahte, privatni avion, jer "voli kapital da uloži u nešto produktivnije".

Autor: I.M.
Izvor: Tanjug
Foto: Internet

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Gaj Riči se vraća u bioskope svojim najnovijim ostvarenje ŠIFRA U.N.C.L.E. VIDEO

Gaj Riči se vraća u bioskope svojim najnovijim ostvarenje ŠIFRA U.N.C.L.E. VIDEO

Radnja je smeštena na početak 1960-ih, u najhladnije vreme Hladnog rata. Šifra  U.N.C.L.E. donosi priču o agentu CIA-e Napoleonu Solu i KGB-ovom  agentu Iliji Kurjakinu koji su primorani ostaviti po strani svoje nesuglasice kako bi se udružili u zajedničkoj misiji zaustavljanja tajanstvene međunarodne zločinačke organizacije koja je usmerena na destabilizaciju moći pomoću nuklearnog oružja i tehnologije.

Vest sa galerijom4. avgust 2015

Mali veliki junak! Kritika filma ANTMEN

Mali veliki junak! Kritika filma ANTMEN

Marvel je kockao i osvojio još jednom! “Antmen”, koji za temu ima starog ali nikada previše popularnog superheroja je bio najteži film koji su imali da prodaju publici, a radi se o studiju koji je od priče o rakunu koji govori i svesnom drvetu napravio blokbaster!

Vest sa galerijom2. avgust 2015

Svet

Region