Leonardo Di Kaprio: Slava je prazna i nema poentu!

Iako je Leonardo Di Kaprio jedan od najpoznatijih holivudskih glumaca, on smatra da je "slava prazna i da nema poentu", objasnio je da voli da koristi svoj status i bogatstvo kako bi pomogao drugim ljudima.

Leonardo Di Kaprio: Slava je prazna i nema poentu!Ovaj 38-godišnji glumac, kako prenosi "Indijan ekspres", preferira da investira svoje vreme i bogatstvo, koje iznosi oko 200 miliona dolara, u humanitarni rad.

"Novac koji zaradim dozvoljava mi da se upustim u projekte za koje sam zainteresovan i pomognem onima kojima je pomoć potrebna. Ovo poslednje je najbolja stvar koju možeš da uradiš kada si bogat. Vremenom naučite da je slava prazna i da nema poentu", rekao je glumac.

Di Kaprio želi da živi normalan život dalje od šou biznisa i misli da mu to pomaže da bude normalan.

"Za mene je važno da budem u kontaktu sa stvarnim svetom. To mi pomaže kao glumcu, tako da živim skoro kao što sam nekada živeo", objasnio je glumac filmova "Plaža", "Titanik", "Krvavi dijamant", "Veliki Getsbi".

On je rekao da nema svoje jahte, privatni avion, jer "voli kapital da uloži u nešto produktivnije".

Autor: I.M.
Izvor: Tanjug
Foto: Internet

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

PAKLENE ULICE 7 osvojile svetske i domaće blagajne! VIDEO

PAKLENE ULICE 7 osvojile svetske i domaće blagajne! VIDEO

Film PAKLENE ULICE 7 je u punoj brzini osvojio svetske blagajne, zaradivši masivnih 384 miliona dolara boks ofisa preko vikenda u 63 zemlje sveta, gde se pozicionirao na prvo mesto na listi aktuelnih filmova. Poslednji nastavak ove uzbudljive franšize u kome se po poslednji put pojavljuje tragično preminuli glumac Pol Voker, našao se i na 1. mestu u bioskopima u Srbiji. 

Vest sa galerijom6. april 2015

Poslednji pozdrav Polu Vokeru se pojavio na internetu! VIDEO

Poslednji pozdrav Polu Vokeru se pojavio na internetu! VIDEO

Dugoočekivani film Paklene ulice 7 u kome pored Vin Dizela jednu od glavnih uloga tumači i tragično preminuli glumca Pol Voker, konačno je doživeo svoju premijeru i opravdao očekivanja mnogih obožavaoca, koji su s nestrpljenjem čekali ovaj trenutak.

Vest sa galerijom6. april 2015

Ruski film BEZDUŠNI uskoro u bioskopima! VIDEO

Ruski film BEZDUŠNI uskoro u bioskopima! VIDEO

Film "Bezdušni 2" naći će se u bioskopima od 16. aprila. Ovo je nastavak istoimenog hit-filma snimljenog 2012. godine po bestseleru Sergeja Minajeva, koji je otvorio Međunarodni Filmski Festival u Moskvi te godine. A ovoga puta jednu od glavnih uloga igra naš poznati glumac Miloš Biković.

Vest sa galerijom6. april 2015

Svet

Region