x
Svet
Leonardo Di Kaprio: Slava je prazna i nema poentu!
7. maj 2013. 22:44
Iako je Leonardo Di Kaprio jedan od najpoznatijih holivudskih glumaca, on smatra da je "slava prazna i da nema poentu", objasnio je da voli da koristi svoj status i bogatstvo kako bi pomogao drugim ljudima.


Ovaj 38-godišnji glumac, kako prenosi "Indijan ekspres", preferira da investira svoje vreme i bogatstvo, koje iznosi oko 200 miliona dolara, u humanitarni rad.

"Novac koji zaradim dozvoljava mi da se upustim u projekte za koje sam zainteresovan i pomognem onima kojima je pomoć potrebna. Ovo poslednje je najbolja stvar koju možeš da uradiš kada si bogat. Vremenom naučite da je slava prazna i da nema poentu", rekao je glumac.

Di Kaprio želi da živi normalan život dalje od šou biznisa i misli da mu to pomaže da bude normalan.

"Za mene je važno da budem u kontaktu sa stvarnim svetom. To mi pomaže kao glumcu, tako da živim skoro kao što sam nekada živeo", objasnio je glumac filmova "Plaža", "Titanik", "Krvavi dijamant", "Veliki Getsbi".

On je rekao da nema svoje jahte, privatni avion, jer "voli kapital da uloži u nešto produktivnije".

Autor: I.M.
Izvor: Tanjug
Foto: Internet

   
| More    
Američki glumac Leonardo DiKaprio uspeo je da na humanitarnoj gala večeri, koja je sinoć održana u čuvenom južnom francuskom letovalištu San Tropeu, prikupi više od 25 miliona dolara za svoju fondaciju koja se bavi zaštitom prirodnih staništa na zemlji.
24. jul 2014. 21:39
Suprug prijateljice Leonarda DiKaprija, izvršio je samoubistvo nakon što su se pojavile fotografije na kojima se manekenka Kejti Kleri nalazi u prisnom odnosu sa glumcem, tokom festivalu u Kanu.
25. jun 2014. 20:36
Leonardo DiKaprio trenutno se nalazi u Rio de Žaneiru gde u društvu 50 lepotica uživa na jahti, a nedavno je kako strani mediji prenose napravio i žurku svog života.
16. jun 2014. 23:14
Jedne od najvećih holivudskih zvezda Anđelina Džoli i Leonardo DiKaprio će doći u Dubrovnik na najglamurozniju svadbenu ceremoniju, za koje su poslednje pripreme uveliko u toku.
4. jun 2014. 23:54
Glumac Leonardo DiKaprio, koji će ove godine proslaviti 40. rođendan, vikend je proveo sa svojom 21-godišnjom devojkom Toni Garn na muzičkom festivalu Coachella, gde je pokazao svoj energični ples.
14. april 2014. 22:47
Već godinama se priča o tome kako bi Leonardo DiKaprio trebalo da dobije Oskara, ali mu on svake godine nekako izmakne, pa je tako bilo i sada. S obzirom da se ovo razočarenje širi kao epidemija, stiglo je i do Rusije.
7. mart 2014. 10:33
Iako Džared Leto i Leonardo DiKaprio u Holivudu važe za velike zavodnike i ljubimce ženske populacije, sinoć su se na crvenom tepihu pojavili u društvu svojih majki sa kojima su ponosno pozirali fotografima.
3. mart 2014. 15:31
Popularni glumac Leonardo DiKaprio prošle godine ozvaničio je vezu sa svojom devojkom, supermodelom Toni Garn, a tokom gostovanja u jednoj emisiji otkrio je da razmišlja i o venčanju.
22. februar 2014. 13:15
Iako je ostao bez nagrade na dodeli britanskih filmskih nagrada (BAFTA) u Londonu, Leonardo DiKaprio je umesto razočaranja, raspoloženo poslao poljubac u kameru.
18. februar 2014. 11:16
Iako je dodela Oskara zakazana za 2. mart, društvene mreže uveliko bruje o tome kako je Leonardo DiKaprio dobio ovu prestižnu nagradu  za najboljeg glumca godine.
13. februar 2014. 02:41

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Miligram - Vrati mi se, nesreć


Nedelja 00:00

Novi spot Miligrama za pesmu "Vrati mi se, nesrećo!"

Models - Zli marsovac


Svakim danom 00:00

Novi spot grupe Models za pesmu "Zli Marsovac"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus