Katarina Živković i Bane Janković se umalo posvađali u emisiji (Video)

U emisiji "Skandalozno", na televiziji Hepi gostovali su Katarina Živković i Bane Janković. Pored toga što su otkrili da bi voleli da imaju dve ćerke koje bi se zvale Minela i Sanela, njih dvoje su se i posvađali.

Katarina Živković i Bane Janković se umalo posvađali u emisiji (Video)Na Marjanovo pitanje šta ne vole jedan kod drugog i zbog čega se najčešće svađaju, Bane je odgovorio:

"E da bravo, oko sudova. Kaća je u fazonu da sudovi mogu i tri dana da stoje neoprani, dok ja to volim odmah da sredim".

Banetov odgovor je naljutio Kaću.

"Ne lupaj gluposti da ne bi narod svašta pomislio", rekla mu je Katarina.

Odmah potom Bane se ispravio rekavši da ne misli bukvalno tri dana već da je mrzi da odmah posle ručka pere. Takođe je Bane otkrio da nije imao pojma ko je Katarina Živković kada je ulazio na "Farmu" i da se šokirao kada je ona njemu rekla da nema završenu ni srednju školu.

Kratak insert iz emisije možete pogledati ovde.Autor: I.M.
Izvor: Svet
Foto: Printscreen Youtube

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

X FACTOR ADRIA: Zavirite u poslednje audicijsko veče VIDEO

X FACTOR ADRIA: Zavirite u poslednje audicijsko veče VIDEO

Poslednje audicijsko veče šoua X FACTOR ADRIA, koje je na programu Prve TV u nedelju od 21.00,  biće više nego uzbudljivo!  Ove nedelje očekuje nas još novih talenata koji će očarati sve svojim pevanjem i nastupima, ali biće i toliko falša i promašaja da neki od članova žirija to neće moći da podnesu. 

Tekstualna vest18. april 2015

Region

Svet