x
Region
Katarina Živković i Bane Janković se umalo posvađali u emisiji (Video)
7. maj 2013. 20:09
U emisiji "Skandalozno", na televiziji Hepi gostovali su Katarina Živković i Bane Janković. Pored toga što su otkrili da bi voleli da imaju dve ćerke koje bi se zvale Minela i Sanela, njih dvoje su se i posvađali.


Na Marjanovo pitanje šta ne vole jedan kod drugog i zbog čega se najčešće svađaju, Bane je odgovorio:

"E da bravo, oko sudova. Kaća je u fazonu da sudovi mogu i tri dana da stoje neoprani, dok ja to volim odmah da sredim".

Banetov odgovor je naljutio Kaću.

"Ne lupaj gluposti da ne bi narod svašta pomislio", rekla mu je Katarina.

Odmah potom Bane se ispravio rekavši da ne misli bukvalno tri dana već da je mrzi da odmah posle ručka pere. Takođe je Bane otkrio da nije imao pojma ko je Katarina Živković kada je ulazio na "Farmu" i da se šokirao kada je ona njemu rekla da nema završenu ni srednju školu.

Kratak insert iz emisije možete pogledati ovde.Autor: I.M.
Izvor: Svet
Foto: Printscreen Youtube

   
| More    
Dejana Živković često obaveštava svoje obožavaoce putem društvenih mreža o dešavanjima iz njenog privatnog života, a nakon što je objavila seksi selfi nakon treninga, manekenka je istog trenutka dobila i bračnu ponudu od jednog fana.
23. septembar 2014. 21:19
Katarina Živković bukvalno je očarala našeg fudbalskog reprezentativca Aleksandra Mitrovića, koji na sve načine pokušava da osvoji pevačicu. Njih dvoje su se pre nekoliko meseci upoznali na jednom beogradskom splavu i od tada su u svakodnevnom kontaktu.
19. septembar 2014. 20:33
Dejana Živković konačno je odlučila da javno pokaže svog novog dečka o kome se već dugo piše u medijima. Iako je nedavno objavila fotografiju na kojoj mu je zamutila lice, sada je odlučila da pokaže mali deo njegovog lica.
18. septembar 2014. 22:38
Dejana Živković često obaveštava svoje obožavaoce putem društvenih mreža o dešavanjima iz njenog privatnog života, ovog puta manekenka se požalila kako se nalazi u velikom problem, jer joj je stigao račun za mobilni telefon preko hiljadu evra.
9. septembar 2014. 23:01
Dejana Živković nedavno je javno pokazala da je srećno zaljubljena, a uskoro će se, prema rečima izvora bliskog manekenki udati za dečka iz Crne Gore sa kojim je u srećnoj vezi već nekoliko meseci.
7. septembar 2014. 20:25
Dejana Živković je nakon raskida veze sa rukometašem Vladom Mandićem odlučila da bude sama, ali je objavom nove fotografije na Instagramu potpuno zbunila svoje obožavaoce.
5. septembar 2014. 21:08
Katarina Živković održala je spektakularan koncert u Nišu, a oduševljenu publiku pevačica je, kao i na svakom nastupu, ostavila publiku bez daha. Pevačica je bila vidno raspoložena, a njena pozitivna energija prenela se i na fanove koji su se odlično proveli.
4. septembar 2014. 12:53
Katarina Živković poslednjih nedelja bila je glavna tema svih domaćih medija, kako zbog raskida sa Banetom Jankovićem, tako i zbog fotografija na kojima se nalazi u društvu novog muškarca. Pevačica kaže da je takve priče uopšte ne pogađaju, jer bi u suprotnom odustala od karijere.
3. septembar 2014. 11:07
Zvezde Granda Katarina Živković i Petar Mitić nastupili su u petak 22. avgusta na završnici tradicionalnog 29. Vinskog bala u Vlasotincu pred više hiljada ljudi.
23. avgust 2014. 14:46
Jelena Tomašević i Predrag Živković Tozovac uskoro bi mogli da snime zajedničku pesmu, a nakon njihovog nedavnog susreta došli su i na ideja da bi mogli da ukrste glasove.
19. avgust 2014. 23:50

FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+

Severina - Hurem


Svakim danom 00:00

Novi spot Severine za pesmu "Hurem"

Models - Zli marsovac


Svakim danom 00:00

Novi spot grupe Models za pesmu "Zli Marsovac"
Copyright 2014 Svet Plus. All right reserved Powered by Svet Plus

Hosted by Svetplus.com | Design by svetplus