Region

Svet

Ava Karabatić: Bila sam deo jedne taktike, mogu da mi ližu stopala!

Iako je prošla najbolje među svim ženama u kući, hrvatska starleta Ava Karabatić nije bila zadovoljna plasmanom u Vip serijalu Veliki Brat.

Ava Karabatić: Bila sam deo jedne taktike, mogu da mi ližu stopala!



Ava je ipak kraljica taktike, koja možda nije njen izbor, ali tata nadgleda sve pa je bio i pratilac svoje ćerke na konferenciji za novinare. Ava je za sva neprijatna pitanja pogledom tražila svog oca i čekala neki njegov signal.

"Nije mi bitno koja sam. Ponavljam da sam prirodna osoba i moja jedina mana je to što sam se prepustila emocijama. Razočarana sam ponašanjem osoba koje su mi bile drage, a koje su me prodale za rijaliti. Meni novac ne znači ništa. Ja ga iscepam, ja nesebično dajem!", rekla je Ava.

"Optuživali su me da sam taktičarka i glumica, a u biti sam ja bila deo jedne taktike. I to me jako boli", dodala je.

Kada smo pitali Željka za Avin bol, rekao je da je na tu temu izjavio sve što je imao da izjavi. Sve vreme joj je bio okenut leđima. Ava je nastavila da upada u odgovore na pitanja upućena drugim ukućanima koja nisu imala veze sa njom i pričala svoju priču. Kada je uzviknula: "Žarko je divan dečko",on se samo nasmejao i prokomentarisao nešto u maniru "ova ne prestaje".

Pravi spektakl usledio je na žurci. Ava se bacala, pozirala, skakala, na kraju čak i završila u zagrljaju sa Željkom, ali samo za fotkanje.

Žarko Stojanović proslavio pobedu sa svim ukućanima Velikog Brata 2013! (Foto)
"Pozdravila sam se sa Urošem, ali ništa nisam osetila. Nemam šta osetiti. Sve sa njim jeste bila taktika, ali sa Željkom nije. Rekli su da sam skakala sa Uroša na Željka, ali moje srce je pripalo Željku. Sada mu više ne pripada. Uroš i ja smo fingirali seks, ali seksa ni sa Željkom nije bilo. Dama ostaje dama!", zaključila je Ava koja je potom najavila i da će uskoro kupiti stan u Beogradu.

Ipak, nije odgovorila novinarima od kojih para. Rekla je nešto drugo: "Sve te žene, ukućanke, mogu da mi ližu stopala. S***ala sam ih. One su majke, a videli ste kako su se ponašale."

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Na Dlanu

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>