Region

Svet

Žarko Stojanović proslavio pobedu sa svim ukućanima Velikog Brata 2013! (Foto)

Odmah po izlasku iz kuće Velikog Brata ukućani su otišli na žurku, na kojoj su proslavljali završetak petog serijala ovog rijalitija. Mnogi su iskoristili priliku da iskažu svoje mišljenje o pobedniku, ali i o kompletnom boravku u kući.

Žarko Stojanović proslavio pobedu sa svim ukućanima Velikog Brata 2013! (Foto)



Posebno se istakla Maja Nikolić izjavom da je Žarko đubre, Vendi je oplela po Soraji, dok je Top bio vidno neraspoložen i nestrpljiv. Najviše se opustila Ava, koja se svim silama trudila da bude u centru pažnje, čak se u jednom momentu popela na binu u dvorištu i s krunom na glavi plesala u svom histeričnom maniru, da bi se malo kasnije našla na podijumu s Urošem, koji je celo veče proveo sa Sindi.

Žarko i Željko su zajedno proslavili uskočivši u bazen, na opšte oduševljenje prisutnih, da bi kasnije presekli tortu, dok su im u međuvremenu prilazile brojne obožavateljke i blicevi sevali na sve strane.



Iako su mnogi tipovali da će Dragutin Topić odneti pobedu u Velikom Bratu, to se nije desilo, a da je i sam atletičar bio iznenađen dokazuje i to da nije imao strpljenja za novinare, dok su i mnogi ukućani primetili da je vidno neraspoložen.

"On se takmičio sa sobom, kad je ušla Maja, bio je spakovao kofere i hteo da izađe. To ga je umalo dovelo do pucanja, on je strašno emotivan, svi smo očekivali njegovu pobedu, pa i on sam", rekla je Maja Volk. Maja Nikolić je, takođe, podržala Topa kao favorita, malo je reći da je bila ogorčena Žarkovom pobedom, te se nije libila da izvređa "devojčicu".

Maja Nikolić odbila da čestita pobedu Žarku Stojanoviću: Veliki Brat je smešan!
"Smešno, odvratno i fuj! Dragutin je apsolutni pobednik, a Žarko je zao, perfidan, đubre, devojčica, prdi, smrdi i ne kupa se!", oštra je bila Nikolićeva, koja je prokomentarisala i pomirenje s Vendi, dodajući da je Vukelićeva jedna divna žena. I "Vendeta" se prilično zabavljala na žurki, nije krila da je malo popila. U razgovoru za Telegraf najviše se bavila Sorajom, za koju je rekla da je sponzoruša i da daje loš primer mladim devojkama, u čemu joj se Aneta pridružila, potvrđujući da starleta nije radila ništa po kući.

"Ona misli ako napumpa usne, grudi i dupe, i tako pošalje poruku mladom svetu "pumpajte se, budite lenji, parazitirajte, budite lepi, okačite Luj Vitona i preživećete!", rekla je Vendi. Ona je dodala da ona sama voli napumpano, ali je Soraja štetočina jer "broji avione" i ništa ne radi. Slavko se skoro celo veče držao po strani, a rekao je da mu žena ipak nije pravila probleme zbog Nikolićeve. On je istakao da mu je najviše zasmetalo kada je Maja počela da ga dodiruje i kada je nekoliko puta pokušala da ga poljubi u prolazu, te je zbog toga zatražio da se udalji od njega.



Autor: M.P.
Izvor: Telegraf
Foto: Telegraf/Marko Todorović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>