Region

Svet

Maja Nikolić odbila da čestita pobedu Žarku Stojanoviću: Veliki Brat je smešan!

Dok se pobednik petog VIP serijala Velikog brata Žarko Stojanović našalio kako nije prepoznao Maju Nikolić sa plavom kosom, ona se nije pomirila sa ishodom ove sezone.

Maja Nikolić odbila da čestita pobedu Žarku Stojanoviću: Veliki Brat je smešan!



Pobednik VIP Velikog Brata 2013 je Žarko Stojanović!
"Sve ovo je smešno! Dragutin Topić je apsolutni pobednik ovog serijala!", izjavila je Maja Nikolić u kratkom intervjuu nakon proglašenja pobednika VIP Velikog brata. Ona je jedina ukućanka koja nije čestitala Žarku Stojanoviću dok su drugi, iako većinom opredeljeni za Topića kao favorita, uspeli da "svare" i prihvate njegovu pobedu.

"Žarko je bio najveće zlo u kući, devojčica, ovo je sramota. Zapravo, pobedio je Veliki brat", objašnjava Maja insistirajući na tome da ne misli da je ishod pete sezone Velikog brata namešten, ali da jeste smešan. Na pitanje ko su Žarkovi glasači odnosno koji deo Srbije se u njemu prepoznao, Maja odgovara: "To me ne zanima. Ja nisam glasala za njega! Niti sam mu čestitala".

Vicešampion VIP Velikog Brata 2013 Dragutin Topić Top poslednji izbačen iz kuće!
Kada smo se usudili da pomenemo Soraju koja je ipak završila kao superfinalistkinja, pevačica oštrog jezika je bila podjednako beskompromisna: "Kakva Soraja? Ona me ne zanima! Soraja je prošlost". Ni činjenica da je Ava Karabatić najbolje plasirana žena u kući Maju nije naročito obradovala: "Pa neka je. Ukusi su različiti. Mene u celom ishodu zanima samo Dragutin Topić."

Za razliku od ostalih takmičara koji su se na velikoj žurci povodom završetka Velikog brata ipak pomirili sa fijaskom njihovog favorita, Maja Nikolić je zaobilazila Žarka Stojanovića i vrlo retko komentarisala sve u vezi sa ishodom ove sezone.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Na Dlanu

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>