Region

Svet

Vlada Mandić sačekao Mariju Petronijević po izlasku sa Farme!

Iako su je ukućani proglasili za najdosadniju osobu na Farmi, to mišljenje ne dele glumičini najbliži, a naročito ne njen dečko Vlada Mandić, koji je sačekao Mariju Petronijević po izlasku iz rijalitija.

Vlada Mandić sačekao Mariju Petronijević po izlasku sa Farme!Iako je Marija Petronijević proglašena za najdosadniju osobu na Farmi, to mišljenje ne dele glumičini najbliži ni njen dečko Vlada Mandić.

Naime, Vlada je sačekao Mariju po izlasku iz rijalitija bivši rukometaš je dočekao svoju staru-novu devojku po izlasku sa Farme i to u gradu, jer je želeo da izbegne novinare u Šimanovcima. Njih dvoje su otišli na večeru gde su pričali o svemu, pa je Marija iznela i svoje utiske iz rijalitija.

Poznati par pomirio se samo nekoliko dana pre glumičinog ulaska na Farmu, a da ljubav cveta i da Vlada željno iščekuje svoju devojku dokazao je i kada joj je slao ruže dok je boravila u Lisoviću. U želji da čujemo kako je protekao susret zaljubljenog para, pozvali smo i Mandića i njegovu lepšu polovinu, ali su ostali nedostupni za komentar.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>