Region

Svet

Veliki Brat 2013: Još jedan kviz za ukućane pred finalno veče! (Foto)

Ukućani su dobili zadatak da učestvuju u još jednom kvizu, ali ovog puta pitanja su se odnosila na sve takmičare koji su od samog početka učestvovali u ovoj sezoni Velikog brata.

Veliki Brat 2013: Još jedan kviz za ukućane pred finalno veče! (Foto)



Svi su dobili table i markere, a kada bi Veliki Brat postavio pitanje, ukućani bi na njima ispisivali odgovore i kada bi im dao znak pokazivali table.

Veliki brat rekao je da je ovo kviz inteligencije, a pitanja su između ostalog bila "Koju rečenicu je Maja Nikolić najviše izgovorila?", "Ko je najviše bio u ispovedaonici?", "Ko je prvi ušao u kuću Velikog brata?" i slično.



Ava, Žarko i Željko delili su poslednje mesto, na trećem mestu bila je Aneta, a na prvom su zajedno bili Soraja iTop. Veliki Brat zaboravio je da nekome dodeli drugo mesto.

Kada se kviz završio, došlo je do manjeg konflikta između Ave i Soraje. Poslednje pitanje bilo je ko je presolio večeru kako bi prekinuo svadbu između Sulejmana i Hurem. Iako je Ava napisala "Vendi", prokomentarisala je kako je to bila Soraja. Ovo je starletu razljutilo, a kada joj je Ava rekla: "Shvatila sam da to nisi bila ti", Soraja joj je drsko odgovorila:

"Shvatićete vi mnogo toga kad izađemo odavde!".



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>