Ostalo

Sme�no

Tajne francuskog poljupca

Dok mnogi poljupci mogu imati najrazličitija tumačenja, francuski poljubac skoro uvek ima seksualne konotacije. Ukoliko ste do sada imali utisak da nešto pogrešno radite ili želite da poboljšate svoju tehniku, evo nekoliko tajni jednog finog i ukusnog francuskog poljupca.

Tajne francuskog poljupca



1. Čisto i ukusno

Postarajte se da ste oprali zube pre nego što krenete na sastanak. Budući da uvek postoji šansa da ćete naići na neku neodoljivu osobu koje će u kratkom roku pristati da pređe na poljupce, poželjno je da održavate higijenu svaki put pre nego što izađete, kao i posle obroka. Uvek imajte pri sebi pakovanje osvežavajućih bombonica ili žvaka u slučaju da ne možete da operete zube.

2. Počnite normalno

Ne pokušavajte da odmah umuvate jezik. Krenite sa običnim poljupcem - dodirujte se usnama.

3. Krenite u lagani napad

Pošto ste se neko vreme ljubili običnim poljupcima, dozvoljeno vam je da ubedite partnera/partnerku da otvori usta laganim dodirivanjem njegovih/njenih usana vašim jezikom. Kada se to desi veoma lagano udite jezikom dublje - možete to učiniti strastveno i agresivno tek onda kada se oboje osećate relativno udobno jedno sa drugim.

4. Budite pažljivi prema partnerovim osećanjima

Vaš partner/partnerka će suptilnim pokretima tela da vam stavi do znanja želi li ili ne da nastavi sa ljubljenjem. Pazite na te znake, jer prerano ili prekasno zaustavljanje može lako da vam pokvari atmosferu.

5. Koliko vlažno je dovoljno vlažno?

Francuski poljupci su, uopšte gledajući, vlažni jer uključuju dosta igranja jezicima. Treba napraviti razliku između normalnih i aljkavih poljubaca - najbolji način da sprečite previše "tečne" poljupce je da krenete sa suvim usnama i izbegavate da ližete usne kao deo predigre. Pored toga, ne zaboravite da povremeno progutate pljuvačku, da ne bi na nezgodan način završila svuda oko partnerovih usana.

6. Ne zaboravite da dišete

Pošto ste priljubljeni usnama jedno uz drugo, biće pomalo problematično disati. Iako možete duboko da udahnete pre početka poljupca kao plivač ili ronilac, to nije baš romantičan prizor. Najbolje rešenje za ovaj problem je da ne dozvolite da poljubac traje predugo. Kada vam ponestane daha, lagano se odmaknite i udahnite duboko i polako pored partnerovog/partnerkinog lica ali tako da on/ona ne primeti da patite od privremenih respiratornih smetnji. Kada vam se vrati normalan nivo kiseonika, nastavite sa igrom.

7. Zabranjen je rat jezika

Agresivnost se prihvata u retkim situacijama i najčešće kada su u pitanju duge veze. Ukoliko stalno napadate partnera, na dobrom ste putu da dospete na listu "Deset najgorih poljubaca".

8. Mačevanje nosevima

Da biste sprečili da vam se nosevi sudaraju i tako upropaste romantični trenutak, vežbajte ljubljenje dok su vam glave nagnute u suprotnim pravcima. To će vam dozvoliti da održite ugodnu distancu što se noseva tiče, dok će vam usne i dalje biti spojene u strasnom poljupcu.

9. Ko vodi?

Kod francuskog poljupca može biti problem kada oboje želite da "vodite". Zato je neophodno da postignete kompromis da biste više uživali. Ponekad muškarci vole da njihove partnerke budu aktivnije, dok drugi vole da sami budu oni koji vode. Stvar je jednostavno u pronalaženju pravog partnera - ne u tehnici ljubljenja.

Autor: M.P
Izvor: Super Žena
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>