Region

Svet

Izbačeni iz kuće Velikog Brata su Maja Volk i Vesna Vukelić Vendi! U finalu 6 ukućana!

Maja Volk i Vesna Vukelić Vendi izbačene su iz kuće Velikog Brata, čime je završeno i drugo polufinale VIP serijala. U super finale stiglo je šestoro ukućana, a pobednik će odneti 50.000 evra!

Izbačeni iz kuće Velikog Brata su Maja Volk i Vesna Vukelić Vendi! U finalu 6 ukućana!



U večerašnjoj, drugoj polufinalnoj emisiji, pripremljeno je posebno iznenađenje za dame. Top, Željko i Žarko izašli su iz tajne sobe i izveli striptiz uz pesmu "It's raining men". Najviše se u ulogu igrača uživeo Željko, koji je čak i pripremio poseban "rekvizit" na svom donjem vešu. Na žalost mnogih pripadnica lepšeg pola, ukućani se nisu skidali do gole kože, a nastup su završili uz "prasak". Naime, uz poslednje tonove pesme Top je odglumio kako puca prvo u Žarka i Željka, a zatim u sebe.

Prvi izbačeni takmičar ove večeri bila je Maja Volk, koja je u prvom preseku imala najmanje glasova publike. Ona je tokom dana i prokomentarisala kako predoseća da će izaći te je pripremila i na nekoliko mesta u kući sakrila sastojke potrebne za voćni sladoled, a po izlasku rekla ukućanima gde da ih nađu. Maja je bila razočarana kada u publici nije videla decu, a po završetku rijalitija, kako kaže, ostaće u dobrim odnosima sa Topom, blizancima i Vendi.

Nakon drugog preseka koji je usledio kao dodatno iznenađenje večeras, voditeljka Marijana Mićić je prvo rekla Vendi, Željku i Žarku da sednu, da bi na kraju obrnula uloge i rekla svima ostalima da sednu, a njima da ustanu.

Drugi polufinalista koji je večeras napustio kuću Velikog Brata i ne ide u superfinale je Vesna Vukelić Vendi! Ovim su ujedno i završene polufinalne večeri, a u veliko finale koje je na programu u ponedeljak, 6. maja u 21h, plasirali su se: Željko, Žarko, Top, Aneta, Ava, i Soraja.

Autor: I.M.
Foto: Printscreen TV B92

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>