Region

Svet

Polufinale: Prva izbačena iz kuće Velikog Brata je Maja Volk!

Maja Volk je deveti ukućanin izbačen iz kuće Velikog Brata, a iznenađenje tek sledi! Maji će se veoma brzo pridružiti i drugi polufinalista koji neće stići do samog finala.

Polufinale: Prva izbačena iz kuće Velikog Brata je Maja Volk!



Na samom početku najugroženiji su bili Aneta, Željko i Maja Volk, sa najmanjim procentom sms glasova publike u prvom preseku. Iznenađenje druge polufinalne večeri je da dvoje ukućana napušta šou, a veoma brzo ćemo saznati i ko će se pridružiti Maji. Naime, drugi presek biće napravljen uskoro, tako da će u samom finalu u borbi za 50.000 evra ostati šestoro ukućana.

Nakon striptiza koji je bio iznenađenje za dame i koji su Top, Željko i Žarko u okviru današnjeg zadatka izvanredno odigrali, kuća Velikog Brata ostala je bez jednog ukućanina.

U polufinalu su i dalje ostali Vendi, Ava, Aneta, Top, Željko, Žarko i Soraja, a neko od njih će uskoro sići niz stepenice i pridružiti se Marijani Mićić i Maji Volk na bini. Maja je rekla da je očekivala izbacivanje, a jedino što ju je pogodilo je što po izlasku među publikom nije videla svoju decu.

Soraja, Top i Vendi su trenutno najugroženiji ukućani, ali situacija se menja iz trenutka u trenutak, tako da je još uvek neizvesno ko će biti izbačen. Pratite naš portal.

Autor: B.B.
Foto: Printscreen TV B92

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>