Region

Svet

Veliki Brat 2013: Željka nervira Ava!

Jutros je Veliki Brat pozvao Željka u ispovedaonicu i upitao ga kako mu deluje atmosfera u kući ovako blizu kraja rijalitija.

Veliki Brat 2013: Željka nervira Ava!



Željko je izjavio kako mu je dobro, nakon što su neke osobe izašle manje je prepucavanja, a jedini problem je što ga Ava nervira.

"Ona ima neku svoju priču. U njenoj glavi mi smo bili zajedno i dok je Uroš bio tu", počeo je Željko. "Nakon što je Milić izbačen, počela je da plače, došla je do mene, kaže volim te, tužna je jer je Milić izašao", kaže Željko.

"Ja sam onda tu nju pitao "Ako si se zaljubila u mene zašto si me samo vrtela dok je Uroš bio tu, koristila si me samo da kontriraš njemu" ali ona uporno tvrdi da nije tako", dodaje on.

Veliki Brat je prekinuo Željka pitanjem kako je moguce da dve osobe koje su proživele isto imaju različitu verziju događaja.

"To je zato što ona mene hoće da napravi budalom a sebe da izvadi, pokušava da stvar postavi tako da je ona žrtva, a ja sam smrad koji je napustio. Ja sam sa njom završio", izjavio je Željko.

On je iskoristio priliku da prokomentariše i ostale ukućane. Soraju smatra folirantom, misli da se pravi fina a zapravo nije. Po Željkovom mišljenju jedini koji je ostao konstantan od ulaska u rijaliti je Top.

Autor: I.M.
Foto: Printscreen TV B92

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>