Region

Svet

Marina Perazić smatra da Veliki Brat favorizuje Topića!

Marina Perazić prokomentarisala je rijaliti "Veliki Brat", koji će se u ponedeljak uveče i zvanično završiti. Poznata pevačica smatra da je od početka pobeda rezervisana za Dragutina Topića.

Marina Perazić smatra da Veliki Brat favorizuje Topića!



"Moram da priznam da u večernjim satima s prijateljima gledam "Velikog Brata" i da se odlično zabavljamo. Programska politika "Velikog Brata" je do sada bila dosta predvidiva. Smeta me što se skoro od početka zna da je pobeda rezervisana za Topa. Nemam ama baš ništa protiv čoveka, ali ovu "medalju" će definitivno zaraditi na osnovu minulog rada jer ovu igru igra defanzivno. Sudim na osnovu onog što se nama prikazuje, iako su noćas nakon dnevnika spomenuti neki njegovi prilično nezgodni ispadi!? Bojim se da će iskrene izjave koštati neke učesnike prevremenog izbacivanja pa mi je malo žao! Poistovetila sam se s njima jer sam i ja ispala kad sam izvalila da budući "pobednik" nije baš tako savršen!", napisala je Marina na svom Fejsbuk nalogu.

Večeras, kao i sutra biće održana polufinalna izbacivanja iz kuće Velikog Brata, dok je veliko finale zakazano za ponedeljak u 21 čas.

Autor: I.M.
Izvor/Foto: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>