Region

Svet

Veliki Brat 2013: Novi zadatak - Ukućani su Štrumpfovi, Topić je Gargamel!

Ukućani Velikog brata su dobili novi zadatak, a posle turskih i španskih serija na red su došli crtani filmovi, tačnije Štrumpfovi.

Veliki Brat 2013: Novi zadatak - Ukućani su Štrumpfovi, Topić je Gargamel!



Veliki Brat saopštio je novi zadatak Topiću i Žarku u ispovedaonici. Oni su zadatak preneli ostalim ukućanima, a Veliki brat je sam rekao da jedva čeka da ih vidi u izvršavanju zadatka.

Naime, ukućani će u dnevnom zadatku glumiti Štrumpfove, dok će Top biti Gargamel, a Žarko Veliki Štrumpf. Ava je Štrumpfeta, Milić Škrabalo, Željko je Licko, Vendi Azrael, Soraja Svirko, Maja Volk Kefalo...



Zadatak će trajati pet sati, a proces je sledeći:

U trenutku kada se čuje "štrumpfastična" pesma svi Štrumpfovi moraju da se "zalede" i tada im Gargamel ne može ništa. U slučaju da se neko od ukućana pomeri i Gargamel vidi njegov pokret, tada kaže: "Štrumpfovi, Štrumpfovi, pomrsiću vam konce!".



Azrael, odnosno Vendi, mora da dotrči do Gargamela, uhvati ga za ruku i tada kreću u poteru za Štrumpfom koji se pomerio. Svi uhvaćeni Štrumpfovi su zarobljeni i kada se čuje "štrumpfastična" pesma moraju zajedno sa Gargamelom i Azraelom da se drže za ruke i jure ostale Štrumpfove.

Ako Gargamel, Azrael i zarobljeni Štrumpfovi ne uhvate nijednog slobodnog Štrumpfa do trenutka kada se završi "štrumpfastična pesma", slobodni Štrumpfovi se skupljaju u kolo u dvorištu i uz prepoznatljivu melodiju "zezaju" Gargamela kako im ne može ništa.



Ukućani su sa oduševljenjem prihvatili novi izazov i spremni su za igru, ni ne sluteći da će već večeras neko od njih biti izbačen iz kuće.

Autor: M.P.
Foto: Printscreen TV B92

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>