Region

Svet

Veliki Brat 2013: Večeras prvo polufinalno veče, još jedan takmičar napušta šou!

Polako stižemo do samog kraja rijalitija Veliki Brat, a poslednji dani ovog takmičenja biće vrlo uzbudljivi, koliko ukućanima, toliko i publici.

Veliki Brat 2013: Večeras prvo polufinalno veče, još jedan takmičar napušta šou!



Večeras nas očekuje prvo polufinalno veče kada će još jedan takmičar odlukom gledalaca napustiti šou. Od sinoć, kada je izbačena Maja Nikolić, pa sve do proglašenja pobednika, 6. maja, svi ukućani će biti nominovani bez izuzetaka i imuniteta.

Marijana Mićić večeras će objaviti ko je sledeći izbačeni ukućanin, a sledeće polufinalno veče očekuje nas već sutra u istom terminu, odnosno od 21:30 na televiziji B92, kada će, takođe, biti izbačen još jedan takmičar. U trci za nagradu od 50.000 eura do večerašnjeg izbacivanja ostalo je devet takmičara, Aneta, Vendi, Maja Volk, Ava, Soraja, Željko i Žarko, Milić i Topić.

Za večeras i sutra najavljene su dve polufinalne večeri, nakon kojih će se znati koji su ukućani ostali u rijalitiju kao finalisti. Panika među ukućanima je već vidljiva, a tenzija će zasigurno rasti sve do samog finala 6. maja kada će napokon biti proglašen pobednik pete sezone Velikog brata.

Autor: M.P.
Foto: TV B92

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>