Region

Svet

Farma 2013: Stanija ljubomorna na Sašku Karan?

Svađa između Stanije Dobrojević i Saške Karan ne jenjava već danima, a Saška je sada razvila novu teoriju o njihovom sukobu.

Farma 2013: Stanija ljubomorna na Sašku Karan?



Njih dve posvađale su se prvo na sastanku farmera kada je Stanija svima objasnila da je Saška provokator koji gradi svoju popularnost na raspravama sa ostalim ukućanima, a uz to je dodala i da bi se svaka druga žena ubila zbog uvreda koje su joj upućene, dok Saška u njima uživa.

Rasprava se nastavila kada se Stanija vratila od lekara, gde je primila infuziju i dobila sedam dana slobodno od kućnih poslova, a Saška je bila sumnjičava i nije verovala da je to tačno. Napala je Staniju oko pranja sudova govoreći joj da laže da joj nije dobro.

"Anemična sam, a krvna slika mi je otišla dođavola! Vidi se da nisam ona Stanija sa početka, deset puta sam povraćala, ali vas to ne zanima, vi samo hoćete sa nekim da se svađate!", odbrusila je Stanija, a Saška Karan nastavila je sa raspravom aludirajući na to da je Stanija njena konkurencija i da je ljubomorna na pevačicu.

"Imam bolje grudi od tebe, nemam silikonsko dupe, a ni grudi. Pored toga imam 20 godina karijere", rekla je Saška, a kasnije i Jovani Nikolić saopštila svoje mišljenje gde je rekla da je Stanija ljubomorna na sve što je žensko.

"Ja sam lepa žena, Stanija stalno baca pogled na mene jer izgledam bolje od nje", objasnila joj je Saška.

Autor: M.P.
Foto: Ilustracija/TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>