Region

Svet

Region

Slavko Labović o Maji Nikolić: Nisam hteo da je gazim, a imao sam je u šaci!

Slavko Labović se ne kaje što je boravio u kući Velikog brata. Glumac, koji godinama živi u Kopenhagenu, stekao je u rijalitiju novog prijatelja Dragutina Topića, a i zanimljivo poznanstvo s Majom Nikolić, sa kojom se stalno svađao.

Slavko Labović o Maji Nikolić: Nisam hteo da je gazim, a imao sam je u šaci!



On smatra da je ona veliki talenat, ali da ne zna da se ponaša.

"Priznajem da su mi pomešana osećanja povodom napuštanja kuće. Obožavam borbu, ali veoma sam se uželeo normalnog života. Ne kajem se što sam prihvatio izazov, a možda je i bolje što sam napustio kuću Velikog brata."

Imao si čudan odnos s Majom Nikolić. Imponuje ti što ti je pevala od jutra do mraka?

"Ja sam takođe muzikalan i volim da čujem nekog ko zna da peva. Ta žena je sjajan izvođač i bilo mi je drago da je upoznam s te strane. Naravno, kao i ostale ukućane, iritiralo me je njeno nasilno pevanje, ali nema veze, ona je to radila namerno - da bi nervirala neke druge ljude. "

Kako komentarišeš to što je ona danima pričala o tvom polnom organu?

"Ja sam pokušao da uspostavim ljudski odnos i da se ne mrzimo. Nisam hteo da je gazim i ponižavam, a imao sam je u šaci. Ko o čemu, ona o mom penisu. Morao sam da je pitam, s obzirom na to da stalno pominje svoje sinove, majku i deda Vuleta, kako će ih pogledati u oči kad stalno priča o mom polnom organu. Ali dobro, tako je moralo da bude."

Optužila te je da si je izdao i ostavio radi zadatka. Po čemu je Vendi bolja od nje, pa si je odabrao?

"Maja je zaslužila ono što sam uradio i nema razloga da se kajem. Zašto bi se čovek kajao zbog onoga čime se ponosi?! Morao sam da je stavim na mesto da bi shvatila neke stvari koje muškarci žele. Mnogo sam bio uporan."

Stalno si govorio da voliš suprugu, a ne vidim da nosiš burmu.

"Nemojte o privatnim pitanjima. To ne želim da komentarišem."

Autor: M.P.
Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>