Najnovije vesti

Ćerka Ljube Pantović trudna sa Ljubinim dečkom?!

Ljuba Pantović (34) svom dečku Aleksandru (32) šalje pozdrave s "Farme", a nema pojma da će uskoro postati baba, jer je on napravio dete njenoj ćerki, koja ima samo 16 godina.

Ćerka Ljube Pantović trudna sa Ljubinim dečkom?!Kako Kurir saznaje, starija ćerka bodi-bilderke i voditeljke ostala je u drugom stanju s maminim momkom, odmah nakon što su njih dvoje ispratili Ljubu na imanje u Lisoviću, pre skoro dva meseca.

"Dok joj je majka u rijalitiju, a otac u zatvoru, maloletnu devojčicu je duplo stariji Aleksandar zaveo i napravio joj bebu. Iako se zvanično zabavlja s Ljubom, on već ima porodicu. Njegova supruga takođe je trudna i ona bi u avgustu trebalo da mu rodi četvrto dete", otkriva izvor i dodaje:

"Ljubina majka Dušanka, kod koje je smeštena njena mlađa ćerka, tvrdi da je devojčicu, koja je ostala kod svoje kuće, vodila kod ginekologa i da joj je lekar rekao da joj je unuka nevina. Maloletna devojka i Aleksandar su čak napisali njenom ocu Karađorđu Subotiću pismo u kome mu poručuju da će da žive zajedno jer planiraju da zadrže bebu. Jedino Ljuba ništa ne zna!"

Kontaktirali smo sa Aleksandrinim stricem Srbom, na čijem Fejsbuk profilu stoji objava, u ime njegovog brata Karađorđa, da proverimo navode našeg izvora. On nam je sve potvrdio, ali nije želeo da ulazi u detalje.

"Zvao sam Pink da obaveste Ljubu, ali to još niko nije učinio. Ne znam zašto. Prijavio sam i policiji, socijalnoj službi i niko ne reaguje. Ne bih više da se upuštam u tu priču zbog pretnji koje su usledile nakon što sam reagovao", kaže uplašeno Srba.

Aleksandrin stric Srba Subotić na Fejsbuku je objavio ono što je njegov brat Karađorđe poručio iz zatvora:

"Moja deca su ugrožena od pedofila i manijaka koji mi je nedavno zapalio auto... Sad uz pomoć moje žene Ljube Pantović Subotić taj isti manijak hara mojom kućom! Gde su sad zakon i pravda? Da li ja imam pravo da zaštitim svoju decu i kako, ako se socijalna služba u Grockoj pravi luda i ne reaguje na moj dopis, policija iz Kaluđerice se pravi mutava i štiti manijaka od 32 godine dok mi zavodi ćerku od 16 godina?!"

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Kurir

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari

Hanka Paldum imala saobraćajnu nesreću

Hanka Paldum imala saobraćajnu nesreću

Pevačica Hanka Paldum doživela je prekjuče težu saobraćajnu nesreću na auto-putu prema Zagrebu, u kojoj je, srećom, prošla bez ikakvih telesnih ozleda. 

Tekstualna vest19. februar 2015

Katarina Grujić otkrila: Lepa Brena mi je pomogla da se izlečim!

Katarina Grujić otkrila: Lepa Brena mi je pomogla da se izlečim!

Katarina Grujić nedavno se oporavila od operacije glasnih žica koju je imala pred kraj prošle godine, a iako je bila dovedena u pitanje njena muzička karijera, pevačica je u emisiji Grand njuz otkrila, da joj je Lepa Brena najviše pomogla da se izleči.

Tekstualna vest19. februar 2015

Region

Svet