Region

Svet

Maja Nikolić izbačena iz kuće Velikog Brata 2013!

Večeras je iz kuće Velikog Brata izbačena Maja Nikolić, kao poslednja takmičarka koja napušta rijaliti pre polufinala. Nominovane za izbacivanje ove nedelje su bile Maja Nikolić, Ava Karabatić i Soraja Vučelić.

Maja Nikolić izbačena iz kuće Velikog Brata 2013!



Brojem pregleda njihovog "Harlem Šejk" klipa na Jutjubu ukućani su izuzetno premašili postavljen uslov od 10.000 pregleda, naime, oni su prešli čak i 30.000. Kao nagradu, dobili su još jednu žurku, kojoj Maja nažalost neće prisustvovati.

Najviše glasova publike je dobila Ava, koju je voditeljka Marijana relativno brzo poslala da sedne među ostale ukućane. Maja i Soraja koje su razmenile malo snažnije "nominacije" pre nekoliko dana ostale su da stoje, a najmanje glasova publike dobila je Maja Nikolić.

U trci za pobedu ostale su Ava Karabatić i Soraja Vučelić, koje su se zajedno sa preostalim ukućanima plasirale u polufinale. Nominacija više nema i od večeras gledaoci putem sms-a glasaju za svog favorita.

Prvo polufinalno veče u kući Velikog Brata na programu je sutra uveče, kada će ispadati jedan po jedan takmičar, sve do superfinala koje je u ponedeljak, 6. maja.

Autor: I.M.
Foto: TV B92

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>