Region

Svet

Katarina Živković: Bane nije ljubomoran, shvata moj posao

Pevačica Katarina Živković nedavno je objavila svoj prvi CD, u čijoj pripremi joj je najviše pomogao njen verenik, tridesetogodišnji Branislav Bane Janković.

Katarina Živković: Bane nije ljubomoran, shvata moj posao



Dvadesettrogodišnja pevačica je za naslovnu numeru "Ludo srce", koju je otpevala u duetu sa reperom Nenadom Aleksićem, poznatijem kao Ša, već snimila i spot u kome izgleda provokativnije nego ikada.

Iako nikada ranije nije isticala svoju seksualnost, Živkovićeva se na ovakav korak odlučila na nagovor emotivnog partnera, ali i zato što je smatrala da je takav stajling u skladu sa pesmom.

"U spotu za naslovnu numeru izgledam provokativno, ali mislim da nisam prešla granicu dobrog ukusa. Moj dečko se odmah složio sa predlogom stiliste, a i meni se dopalo da malo eksperimentišem. Bane nije momak kod koga će takva stvar izazvati ljubomoru jer shvata moj posao, a osim toga voli da pored sebe ima lepu i atraktivnu devojku. Inače, on je uradio najveći deo posla na mom prvom albumu i ne znam kako bih sve postigla bez njega", izjavila je pevačica.

Autor: I.M.
Izvor/Foto: Story

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>