Region

Svet

Veliki Brat 2013: Soraja dobila romantičan vikend za dvoje!

Soraja Vučelić je kao pobednik igre izdržljivosti "Život u kutiji" dobila nagradu od Velikog brata, a to je romatičan vikend u najluksuznijem apartmanu u Beogradu.

Veliki Brat 2013: Soraja dobila romantičan vikend za dvoje!



Nagradu može iskoristiti do kraja maja, a u apartmanu će dobiti sve sto poželi. Biće joj omogućena kompletna VIP usluga, a Veliki brat je posebno istakao bazen.

Soraja nije baš bila zadovoljna nagradom jer je očekivala nešto drugo, a pritom i ne voli bazen, pa je insistirala da vikend pokloni nekom drugom. Rekla je Velikom bratu da bi je više obradovalo da je dobila pet minuta na Fejsbuku i da je ne ispunjavaju materijalne stvari, već da romantične trenutke provodi u stanu sa svojim dečkom.

Veliki brat se "našalio" sa Sorajom da će, kada odabere datum, vikend sa VIP uslugom biti u "njegovoj" kući na Košutnjaku, a razmisliće hoće li joj omogućiti da nagradu pokloni nekom drugom. Međutim, starleta očigledno nije pročitala između redova pa je ostala pri svom, te joj je rečeno da ipak još malo razmisli.

Soraja je želela da zezne ukućane pa je po izlasku iz ispovedaonice rekla da ona bira osobu koja će sledeća biti izbačena iz kuće. Ukućani su bili potpuno zbunjeni i poverovali u veličinu nagrade, a videćemo kako će se situacija dalje odvijati.

Podsećamo, za večerašnje izbacivanje nominovane su Soraja, Ava i Maja Nikolić. Ava i Soraja su uverene da će one izaći iz kuće, dok je Maja sigurna u ostanak.

Autor: B.B.
Foto: TV B92

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>