Region

Svet

Na Tvitomaniji i Stefan Kapičić

Najveća regionalna konferencija posvećena društvenim mrežama održaće se od 8. do 12. maja u hotelu "Novi Spa Hotels & Resort" u Novom Vinodolskom.

Na Tvitomaniji i Stefan Kapičić



Svoje učešće potvrdio je i naš poznati glumac Stefan Kapičić. Pored njega, sa tviterašima će se družiti Nina Badrić, voditeljke Marijana Mićić i Marija Kilibarda, muzičar Marko Kon, biznismen Veselin Jevrosimović, kao i predstavnici kompanije "Alo" Ana Marković i Dule Vukajlović.

Tema druge po redu Tvitomanije je "Društvene mreže i život", a brojni predavači će podeliti svoja iskustva i saznanja sa gostima. Posebna pažnja biće posvećena tome kako da se pojedinci i kompanije što kvalitetnije predstave na popularnim društvenim mrežama čiji su korisnici.

Do sada je svoje učešće potvrdilo više od šest stotina ljubitelja društvenih mreža, a za sve njih je obezbeđen smeštaj na bazi polupansiona za četiri dana po promotivnoj ceni od 100 evra.



Direktor konferencije Zoran Torbica pored oficijelnog dela programa, koji će imati edukativni karakter, očekuje i dobru zabavu i druženje u Novom Vinodolskom.

"Ideja Tvitomanije je da na jednom mestu okupimo sve ljubitelje društvenih mreža, bilo da na njima predstavljaju sebe ili svoju kompaniju, i ponudimo im jedan interesantan, ali i edukativan program. Više od sto predavača će izneti svoja zapažanja na razne teme, a ne treba zanemariti ni faktor slobodnog vremena, koga će biti sasvim dovoljno da svi gosti uživaju u brojnim pogodnostima koje hotel nudi", kaže Torbica.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>