Svet

Region

Bijonse i Dženifer Lopez zajedno na dobrotvornom koncertu

Bijonse, Dženifer Lopez i grupa "Florence&The Machine" nastupiće zajedno na koncertu idućeg meseca u Londonu organizovanom u korist projekata za unapređenje zdravlja i obrazovanja žena širom sveta.

Bijonse i Dženifer Lopez zajedno na dobrotvornom koncertu



Koncert pod nazivom "Sound of Change Live" održaće se 1. juna u londonskom stadionu Tvikenhem, a organizatori, koje sponzoriše italijanska modna kuća "Gucci", nadaju su da će prodajom karata prikupiti dovoljno sredstva za finansiranje 120 projekata u korist devojaka i žena u više od 70 zemalja.

Kako prenosi agencija Rojters, kupci karata će sami moći da odlučuju koji će dobrotvorni projekat da podrže.

Bijonse, koja se trenutno nalazi na evropskoj turneji, započetoj 15. aprila u Beogradu, imaće 45-minutni nastup. Među umetnicima koji će joj se pridružiti na sceni biće Dženifer Lopez, Džon Ledžend, britanska pop senzacija Eli Gulding i reper Timbaland. U ulozi voditelja ove četvoročasovne manifestacije najavljeni su glumci Džejms Franko, Blejk Lajvli i Džeda Pinket Smit.

"Naš cilj je da se zajedno dobro zabavimo tako što ćemo se ujediniti i podržati glas devojaka i žena širom sveta", navela je Bijonse u svom saopštenju povodom koncerta koji će producirati čuveni rok promoter Harvi Goldsmit, uz čiju su pomoć, u prošlosti, organizovani čuveni humanitarni koncerti "Live Aid" i "Live Earth".

U prodaju je pušteno 52.000 karata čija se cena kreće od 55 do 95 funti (85 do 147 dolara).

Autor: B.B.
Izvor: Tanjug
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>