Ostalo

Sme�no

Bik rasplakao matadora svojom reakcijom!

Poznato je da korida u Španiji, koliko god brutalna bila, izaziva veliko interesovanje publike i zbog toga tako dugo opstaje kao način zabave.

Bik rasplakao matadora svojom reakcijom!



Matador po imenu Torero Alvaro Munera imao je jedan od uobičajenih okršaja sa bikovima u areni, međutim ovaj će pamtiti do kraja života.

Posle duge borbe poprilično povređeni bik stajao je ispred njega obliven krvlju i iako je imao dovoljno snage da ga napadne i povredi samo ga je nežno pogledao. Kada se matador našao oči u oči sa ovom životinjom savladala ga je griža savesti i on je poklekao pred svojom ljudskošću i zaplakao.

"Pogledao sam u bika. U njegovim očima bila je nevinost koju imaju sve životinje. On me je preklinjao pogledom, taj pogled bio je njegov vapaj za pravdom, to sam osetio duboko u sebi. Svoju reakciju sam doživeo kao molitvu jer ako se čovek ispovedi postoji nada da će mu biti oprošteno. Tada sam se osećao kao poslednje go*no na zemlji", rekao je Matador opisujući kako je u bikovom pogledu video samo molbu za prestanak borbe, a ne bes.

Posle tog trenutka, on je završio svoju karijeru i pridružio se ostalim borcima protiv koride pri čemu je postao jedan od najstrastvenijih boraca za prava životinja koje se svake godine ubijaju.

Autor: M.P.
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>