Region

Svet

Vlado Georgiev ponosan na uspeh svoje bratanice (Video)

Kantautor Vlado Georgiev ponosan je na pobedu koju su na školskom takmičenju "I ja imam talenat" osvojile njegova bratanica Vladana Georgiev (10), Ivona Rambosek (10) i Mina Stojadinović (10).

Vlado Georgiev ponosan na uspeh svoje bratanice (Video)



Drugarice iz odeljenja svoju grupu nazvale su "MIV", a pevale su pesmu "Ljubav je svuda" sa kojom će "Moje tri" predstavljati našu zemlju na "Eurosongu" u Malmeu. S obzirom na to da Ivona i Vladana idu u muzičku školu, a Mina na glumu i zajedno sa Ivonom na pevanje u dečji hor Čarolija, nije isključena mogućnost da i one jednog dana predstavljaju našu zemlju na nekom međunarodnom takmičenju.

"Vladana i Sofija me uvek čine ponosnim i zaista volim da provodim vreme sa njima. Srećan sam zbog Minine, Ivonine i Vladanine pobede na školskom takmičenju. One su dobre drugarice i lepo je da imaju ista interesovanja i da gaje ljubav prema muzici. Još su mlade, ali sve tri su talentovane i ukoliko same odluče da njihov životni poziv bude muzika, neće pogrešiti. A ja ću i kao stric i kao prijatelj, uvek biti tu da ih podržim. I uvek povedem na dobar koncert", rekao je Vlado ovim povodom.



Autor: M.P.
Izvor/Foto: Story

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>