Region

Svet

Veliki Brat 2013: Maja Nikolić i Aneta u suzama razgovarale sa majkama!

Danas su i Maja Nikolić i Aneta Nakovska dobile minut razgovora sa svojim bližnjima.

Veliki Brat 2013: Maja Nikolić i Aneta u suzama razgovarale sa majkama!



Aneti je ovo bio prvi poziv koji je dobila od ulaska u kuću, i svoju porodicu nije čula više od pet nedelja. Od trenutka kada je rekla "halo" Aneta je jecala u suzama dok je razgovarala sa svojom majkom. Svoje plakanje Aneta je objasnila time što je jako vezana za majku, pa i kada ide na turneje sa njom svakog dana razgovara po sat vremena putem skajpa.

Aneta je iz ispovedaonice izašla još uvek uplakana, a i u dnevnoj sobi joj je trebalo vremena da se smiri, posle čega se zahvalila Željku što joj je omogućio da razgovara sa svojom majkom.

Pored Anete, minut razgovora sa majkom je dobila i Maja Nikolić. Njena majka bila je u bolnici gde je operisala tumor, pa je Maja sve vreme u kući bila izuzetno zabrinuta za nju. Pevačici je verovatno laknulo kada joj je čula glas, a majka ju je uverila da je sve u redu, da joj se tumor smanjio, kao i da Majin brat Marko iz Nemačke šalje lekove potrebne za terapiju. Pored toga, Maji je rekla da je sve u redu i sa njenim sinovima Lazarom i Noletom. Majina majka rekla je i da joj je oštećen sluh ali je ćerku sve vreme ubeđivala da će se i to srediti.

Veliki brat imao je razumevanja za Majinu situaciju pa joj je dozvolio razgovor nešto duži od jednog minuta i nije je prekidao dok je sa majkom razgovarala u vremenu koje je prekoračila.

Autor: M.P.
Foto: TV B92

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>