Region

Svet

Veliki Brat 2013: Petak i subota polufinalne večeri, veliko finale u ponedeljak!

Peta sezona rijalitija VIP Veliki Brat bliži se kraju! Samo finale nas očekuje u ponedeljak, 06. maja, dok će polufinalne večeri biti u petak i subotu.

Veliki Brat 2013: Petak i subota polufinalne večeri, veliko finale u ponedeljak!



Nakon što je šesti takmičar sinoć izbačen iz kuće Velikog brata na Košutnjaku, finalna nedelja koja je pred nama doneće nova uzbuđenja i preokrete, a vrlo brzo ćemo saznati ko će još ostati bez novčane nagrade od 50.000 evra.

Već večeras u 20:45h nas očekuju javne nominacije na TV B92, a novo izbacivanje iz kuće je u četvrtak, 02. maja. Još neko će se definitivno pozdraviti sa glavnom nagradom, a ukućanima će ovo biti pravo iznenađenje.

U petak i subotu na programu su polufinalne večeri, nakon čega će konačno biti poznati svi finalisti pete sezone rijaliti šou programa VIP Veliki brat.

Trenutak koji svi nestrpljivo čekamo desiće se u ponedeljak, 06. maja, kada će šest nedelja boravka u VIP kući, pod budnim okom kamera Velikog brata, doživeti svoju kulminaciju. Vrata kuće će se zatvoriti do nove sezone i samo jedan takmičar izaći će kao pobednik, nakon čega će se svi ukućani ponovo okupiti na velikoj VB žurci koja ih očekuje odmah po proglašenju pobednika.

Da li će pobediti vaš favorit ili neko drugi, i kako će izgledati ponovno okupljanje svih učesnika nakon svega što se izdešavalo, saznaćete ekskluzivno na našem portalu.

Autor: B.B.
Foto: TV B92

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>