Region

Svet

Region

Slavko Labović: Maja Nikolić je tasmanijski đavo, Vendi je intrigantna, a Ava glumica!

U prvom minutu je došlo do nesporazuma sa predstavnicima medija budući da je Slavko Labović pred novinare i publiku izašao u papučama i zabranio privatna pitanja, a upravo tada je doživeo i pitanje: "Gde vam je burma?".

Slavko Labović: Maja Nikolić je tasmanijski đavo, Vendi je intrigantna, a Ava glumica!



"Pomešana su mi osećanja povodom napuštanja kuće. Volim borbu, ali jako sam se uželeo normalnog života. Ne kajem se što sam učestvovao u nečemu ovakvom ali sam jedva čekao da dođe kraj", izjavio je Slavko Labović prilikom susreta sa novinarima odmah posle napuštanja kuće Velikog brata.

Slavko Labović izbačen iz kuće Velikog Brata 2013!
Budući da ste pred kamerama obećali da ćete "razbiti" Maju Nikolić kad se šou završi, to pitanje nije privatno. Dakle, hoće li biti razbijanja?

"Naravno da neće. To je sve šou (Ovo smo toliko puta već čuli od Uroša Ćertića), a i od mene se očekivalo da malo doprinesem toj komici i zabavi. Rekao sam to da bih bio interesantan publici."

Ipak, čini se da je Vendi ostavila malo bolji utisak na vas od Maje?


"Maja je dobila ono što je i zaslužila ako mislite na scenu venčanja. Nisam želeo da je ponizim, ali morao sam da je stavim na mesto koje joj pripada. Previše puta je izazvala moj muški integritet. Danima pre toga sam pokušavao da je edukujem i naučim nekim stvarima kada su muško-ženski odnosi u pitanju, ali nije uspelo."

Da li ste svesni da ste izazvali kontraefekat jer se ona danima posle toga bavila vašim polnim organom? Onako u stihu.


"Neverovatno. Svestan sam da sam je ranio odlukom na venčanju ali ja ranjenog nisam želeo da nastavim da gazim. Hteo sam ponovo da uspostavim normalne odnose sa njom, a mogao sam da je uništim. Imao sam je u šaci, ali to nije moj manir. Bila je ogorčena, pa se "bacila" na moj penis. Morao sam da uradim ono na šta me bukvalno primorala – pitao sam je kako će svoju familiju, koju stalno pominje, moći da pogleda u oči kad stalno priča o mom polnom organu."

Bili ste vrlo suzdržani u kući, posebno kada je reč o pokazivanju emocija. Ipak, ispali ste iz uloge kada vas je Željko iznervirao u zadatku "Sulejman Veličanstveni". Usledilo je šutiranje bubnja i deset minuta vređanja – da li je to vaše pravo lice?

"Zaustavio sam se na vreme, inače nemam problem sa samokontrolom. Naušavanje mog autoriteta doživeo sam kao potkopavanje zadatka koji sam želeo da izvedem do kraja. Bilo mi je važno da se to venčanje održi i da uradim ono što sam uradio."

Kakav je vaš konačni utisak o Vendi?


"Cenim njen šarm, duhovitost i delikatnost. Nije napadna i teška osoba. I dalje poštujem Maju Nikolić jer ona je samo jedan mali tasmanijski đavolčić koji šiba na sve strane. Željna je novih konflikata i frontova. Takođe, hrabro podnosi kada drugi šibaju po njoj. Kuražna je. Kaže sve što misli i to treba ceniti. Vendi je sasvim drugi tip. Meni lično, mnogo zanimljivija."

Vendi vas je nekoliko puta dobro preslišala u kući. Maju ste uspevali da izbegnete ali Vendi niste mogli da uteknete u verbalnim duelima?

"Ne sećam se ja toga. Ja volim inteligentne žene, ali ne volim žene koje imaju ambiciju da budu dominantne nad muškarcem. To mi čak nije ni ženstveno. I, uopšte se ne sećam da je, kako ste rekli, Vendi uspela da me nadmaši."

U aferi oko papira, do poslednjeg trenutka u ispovedaonici ste lagali Velikog brata da drugi deo papira ne postoji. Da li je to uverljivo laganje odraz vašeg glumačkog umeća ili karakterna osobina?

"Sad ću da vam ispričam sve u vezi sa tim papirom." (Ponavlja već ispričanu priču i ne daje odgovor na pitanje.Saznali smo jedino to da nije progutao papir, već da ga je izvadio iz gaća, stavio u usta i pljunuo u WC šolju)

Hoćete li reći nešto o peškirićima o kojima se toliko govorilo?


"Pojma nemam. Ja nikakve peškiriće koristio nisam. Ja koristim peškirčine."

Šta mislite da li je Ava zaista zaljubljena u Željka?

"Ma kakvi. Kakva crna zaljubljena! Ja sam to prvi prokužio. Sve je to njena vešta taktika da skrene pažnju na sebe, ali i ta taktika je njeno pravo i svaka joj čast koliko je dobra u tome."

Autor: M.P.
Izvor: Na Dlanu
Foto: TV B92

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>