Region

Svet

Džej Ramadanovski: Ove godine slavim dva rođendana!

Nakon što se u nekim medijima pojavila informacija da je pevaču rođendan 29. aprila, Džeja je ceo komšiluk iznenadio čestitkama.

Džej Ramadanovski: Ove godine slavim dva rođendana!



"Šta je bre sa ovim ljudima? Izlazim malopre napolje, i svi viču "O, gde si Džeki, pa srećan ti rođendan", izljubiše me, ja se smejem, rekoh "kakav rođendan?" Pa kažu izašlo u novinama, i svi pričaju Džeju rođendan, pa kao ajde da ti čestitamo", počinje svoju priču Džej.

"Ma neko se prevario ili sam ja zaboravio kad mi je rođendan, a kol'ko znam meni je 29. maja, tol'ko poludeo nisam", dodaje on.

"Opšta pometnja se napravila. Ne smem na ulicu da izađem. Kako sad da svima pojedinačno objasnim. Ma dobro, kad je već tako, nema ni veze. Neka napišu da sam ga onda i proslavio. Imao sam nastup juče u Gaučosima. Ma bila je da ne verujete kakva žurka! Eto, pa sledećeg meseca opet. Izgleda da ću ove godine dvaput da slavim rođendan. Dobro da još nisu i poklone kupili", kroz smeh kaže Džej. Uvek je lepo kada vam se prijatelji i bližnji sete rođendana, a Džeju će se ove godine izgleda to desiti dva puta.

Autor: I.M.
Izvor/Foto: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>