Region

Svet

Region

Kalina Kovačević: Suprug i ja ne proslavljamo godišnjice

Od trenutka kada se pojavila na javnoj sceni glumica Kalina Kovačević talentom je skrenula pažnju na sebe, a simpatije publike stekla je i zbog svog lepog, milog izgleda i jedinstvenog, svedenog načina odevanja.

Kalina Kovačević: Suprug i ja ne proslavljamo godišnjice



Kćerka glumice Ljiljane Blagojević i dramaturga i reditelja Siniše Kovačevića udala se za fudbalskog menadžera, tridesetogodišnjeg Radeta Ćaldovića, sa kojim je dobila kćerku Mionu.

Sasvim je zaokupljena ulogom majke i karijeru je potpuno podredila svakodnevnim porodičnim obavezama. Iz tih razloga uglavnom je bila angažovana u pozorištu, dok televizijske projekte i rad na filmu izbegavala zbog obaveza oko kćerke. Sada se polako sprema za veliki povratak na male ekrane i raduje se novim uspesima.

U intervjuu koji je dala za magazin Hello! otkrila je bez čega nikada ne izlazi iz kuće: "Nigde ne idem bez sata i burme. Volim svoju burmu i ne gledam na nju kao znak da sam udata već me podseća na crkveno venčanje i uvek budi u meni lepe emocije".

Pošto su nedavno obeležili godišnjicu braka, Kalina je otkrila da li su je ona i suprug proslavili. "Ne proslavljamo godišnjice, kod nas se svakog dana nešto dešava. Trenutno mi je najvažniji Mionin rođendan i tada je sve njoj podređeno."

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Hello

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>