Svet

Region

Slavne mame koje su rodile u četrdesetim (Foto)

Zvezde koje koje se odlučuju za majčinstvo u četrdesetim su sve brojnije. Neke od poznatih dama koje su napunile 40 i više godina čekaju svoju prvu bebu, dok neke sada postaju mame po drugi ili treći put.

Slavne mame koje su rodile u četrdesetim (Foto)



Pevačica Maraja Keri saopštila je u 40. godini da čeka bebu. Maraja je izrazila želju da bude mama pre nekoliko meseci kada se udala za Nika Kenona.



Supermodel Linda Evanđelista dobila je dečaka Avgustina u 41. godini. Ali, Linda još uvek ne želi da otkrije ime Avgustinovog oca.



Sara Džesika Parker je rodila sina Džejmsa u 38. godini. A sa svoje 44 godine glumica i njen muž Metju Broderik unajmili su surogat majku koja im je na svet donela bliznakinje.



Kada je Kortni Koks ostala trudna 2004. godine, sa svojih 40 godina, njen lik u seriji "Prijatelji" upravo je usvojio dete. Tokom čitavog snimanja druge sezone, trudnoća Kortni se sakrivala, ali oblo lice je ipak odalo njeno stanje.



Madona je u 42. godini rodila Roka, svoje drugo dete. Nekoliko godina posle, odlučila je da usvoji dvoje afričke dece, Mersi i Davida.



Očajna domaćica, Marša Kros donela je na svet blizance u 45. godini. Njena trudnoća se desila usred serije "Očajne domaćice" i režiser koji nije bio baš oduševljen ovim lepim događajem odlučio je da Marša ne igra u nekoliko epizoda. Ona se vratila u seriju malo kasnije kao trudnica i glumila je trudnu očajnu domaćicu koja prikriva trudnoću ćerke.



Hale Beri je u 42. godini dobila Nalu, devojčicu meleskinju sa kanadanskim manekenom Gabrijelom Obrijem. Ove godine, sa svojih 46 godina, Hali čeka drugo dete sa francuskim glumcem Olivijeom Martinezom.



Posle usvajanja dece sa Tomom Kruzom, Nikol Kidman je rodila Sandej Rouz u 41. godini. Kako bi se trudnoća odvijala u najboljem redu odlučila je da odustane od filma "The Reader" za koji je započela snimanje i ustupila je mesto Kejt Vinslet.



Autor: B.B.
Izvor: Super žena
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>