Svet

Region

Mark Entoni izbacio devojku iz kuće!

Bivši suprug Dženifer Lopez Mark Entoni nedavno je svoju 23 godine mlađu devojku Klo Grin izbacio iz vile u Majamiju.

Mark Entoni izbacio devojku iz kuće!Klo se zbog Marka pre samo nedelju dana preselila u Majami, a navodno ju je već nedelju dana posle toga Mark Entoni izbacio iz vile.

Mark je 22-godišnjoj Klo rekao da je njihova veza završena, a ona je pokupila i iznela svoje stvari iz kuće u Majamiju u kojoj su živeli zajedno. Njihov raskid usledio je nešto kratko nakon što je otac Klo Grin, Sir Filip, dao blagoslov za njihovu vezu, budući da je Klo od Entonija mlađa 23 godine, a Entoni je Sir Filipov prijatelj.

"Njih dvoje su se upustili u ozbiljnu vezu vrlo brzo i dobili blagoslov njenog oca, ali ni to nije bilo dovoljno, stvari se nisu razvile kako treba", rekao je izvor i dodao da je odluka o raskidu pripala Marku, kao i da ju je iznenada doneo, pa je Klo sa prijateljima otišla na odmor kako bi se oporavila.

Mark je odluku o raskidu doneo na osnovu toga što je Klo od njegove najstarije ćerke starija samo 3 godine pa joj je naložio da se iseli iz kuće, a Filip Grin poručio je pevaču da je njihovo prijateljstvo zauvek završeno.

Autor: M.P.
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>