Region

Svet

Ana Bekuta ispunila obećanje: Dala 10.000 eura za Ljubicu Adamić!

Ana Bekuta održala je dato obećanje i Ljubici Adamić, koja u Beču čeka transplantaciju srca, donirala je 10.000 eura.

Ana Bekuta ispunila obećanje: Dala 10.000 eura za Ljubicu Adamić!



Pevačica se priključila velikoj Kurirovoj akciji, zahvaljujući kojoj je sakupljeno 120.000 eura, koliko košta ova teška operacija. Devojčica čeka donatora i još uvek je priključena na aparate i mehaničko srce.

"Kao majka i baka veoma sam osetljiva na teške životne priče. Ne mogu da gledam, čujem i pročitam, a da ostanem ravnodušna i da ne pomognem. To sam oduvek činila, ali nikad mi nije bio cilj da se to objavljuje. Razlog zbog čega sada javno govorim o tome jeste taj da drugi u meni vide primer i postupe slično. Od srca dajem 10.000 eura za srce male Ljubice. Želim da se što pre izleči i vrati zdrava svom domu i porodic", kaže Ana.

Ona je Ljubičinom ocu Šimiju Adamiću dala koverat sa 5.000 eura u kešu i priznanicu s uplatom od 5.000 eura, s računa svoje firme "Brojanica"

"Ana Bekuta je jedno srce. Ona je divna osoba i pevačica, mnogo sam joj zahvalan. Zahvalan sam svakom čoveku na svetu koji nam je pomogao. Posebno hvala Kuriru, jer da nije bilo vaših tekstova, upornosti i istrajnosti, ništa ne bih mogao sam", kaže Šimi.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>